Wishlist
Начало / Новини / Делото срещу Diddy ще се води догодина

Делото срещу Diddy ще се води догодина

11 Октомври 2024
Делото срещу Diddy ще се води догодина

Датата на процеса по делото за сексуален трафик и злоупотреба на Sean ‘Diddy’ Combs е определена за 2025 г.

На 9 октомври Diddy се яви в съда в Ню Йорк за последното си изслушване, където съдия обяви, че датата на процеса срещу опозорения рапър е определена за 5 май 2025 г.

Според CNN, прокурорът Емили Джонсън предположи, че делото може да продължи три седмици, но добави, че заместващо обвинение може да повлияе на продължителността на процеса - това означава, че допълнителни обвинения и обвиняеми все още могат да бъдат добавени към делото. От друга страна, адвокатът на Diddy каза, че защитата на рапъра вероятно ще се нуждае от седмица, за да представи аргументите си.

Миналия месец рап магнатът беше арестуван в Ню Йорк и обвинен в сексуален трафик, рекет и превоз с цел проституция. Той се е признал за невинен по всички обвинения. Отказано му беше освобождаване под гаранция. 

Нова информация за предполагаемия палеж от страна на Diddy върху колата на Kid Cudi също наскоро беше разкрита в открит доклад на градската пожарна служба в Лос Анджелис – Diddy все още не е коментирал обвиненията за палеж.

Миналата седмица се появиха новини, че Diddy сега е потенциално изправен пред нови дела от около 120 души, които го обвиняват в сексуално насилие и нападение, включително 25 непълнолетни.

В изявление за Rolling Stone, една от адвокатките на Diddy споделя, че музикантът „категорично отрича“ обвиненията. 

The Voice – We Love Music!      

diddy sean combs p diddy
Сподели
Свързани новини