Wishlist
Начало / Новини / 120 души излязоха с обвинения срещу Diddy

120 души излязоха с обвинения срещу Diddy

03 Октомври 2024
120 души излязоха с обвинения срещу Diddy

Още 120 души излязоха с обвинения в сексуално насилие срещу рап магната Sean 'Diddy' Combs.

Адвокатът Тони Бъзби каза, че очаква граждански искове да бъдат заведени през следващия месец. Бъзби описва предполагаемите жертви като 60 мъже и 60 жени. 

Двадесет и пет са били непълнолетни по време на  престъпленията, като най-младата жертва е деветгодишно момче, което твърди, че е било сексуално малтретирано по време на прослушване в Bad Boy Records.

В няколко случая жертвите твърдят, че са били упоени с конски транквилант и че много от инцидентите са се случили на скандалните партита на Combs.

„Очаквам в този процес много влиятелни хора да бъдат разкрити“, каза Бъзби, отбелязвайки, че други лица ще бъдат посочени като ответници, когато съдебните дела бъдат заведени.

След съобщението адвокатът на Combs, който е в затвора в очакване на съдебен процес по обвинения в сексуален трафик, каза, че изпълнителят не може да отговори на „всяко неоснователно обвинение в това, което се превърна в безразсъден медиен цирк“.

"Господин Combs категорично отрича като невярно и клеветническо всяко твърдение, че е малтретирал сексуално някого, включително непълнолетни.“

Combs вече пледира, че е невинен за заговор за рекет и сексуален трафик.

The Voice – We Love Music!    

diddy sean combs p diddy
Сподели
Свързани новини