Wishlist
Начало / Новини / Kanye West отхвърля обвиненията в сексуален тормоз срещу него като „неоснователни“

Kanye West отхвърля обвиненията в сексуален тормоз срещу него като „неоснователни“

05 Юни 2024
Kanye West отхвърля обвиненията в сексуален тормоз срещу него като „неоснователни“

Kanye West отхвърли делото за сексуален тормоз, заведено срещу него от бившата му асистентка, като „неоснователно“.

Lauren Pisciotta заведе дело срещу рапъра вчера (4 юни), твърдейки, че той е създал враждебна работна среда поради множество неподходящи текстови съобщения, които ѝ е изпратил по време на нейната работа. Тя също така обвини West, че я е заключил в една стая с него и е мастурбирал до нея, наред с други случаи на предполагаем сексуален тормоз.

Сега West отговори на твърденията в изявление, направено пред Rolling Stone чрез неговия законен представител. Той нарече обвиненията на Pisciotta „безпочвени“. West очевидно има планове да заведе дело срещу бившата си служителка, според публикацията.

„Тя беше уволнена, защото е неквалифицирана, изискваше неразумни суми пари (включително 4 милиона долара годишна заплата) има многобройни документирани инциденти на нейното похотливо, необмислено поведение“, продължава изявлението, като допълнително се твърди, че Pisciotta е предложила на West секс на рождения му ден и му е изпратила „непоискани голи изображения“.

В изявлението се твърди също, че е „добре документирано“, че бившата асистентка е използвала „сексуална принуда“, за да изисква „не само пари чрез материални вещи“, като чанта Hermes Himalayan Diamond Birkin, кола Lamborghini и пластични операции.

Представителят също така твърди, че Pisciotta започнала да изнудва рапъра, след като West отхвърлил нейните сексуални намеци, изисквайки 60 милиона долара от него миналата година. Представителят най-накрая обвинява Pisciotta, че е изфабрикувала твърденията си, за да привлече вниманието на медиите.

Делото от Pisciotta е последното от вълната от обвинения срещу музиканта от бивши служители. През април той беше обвинен в расова дискриминация от бивш охранител. Той твърдеше, че е бил уволнен, след като е отказал да премахне растите си.

 The Voice – We Love Music!   

обвинение kanye west сексуален тормоз
Сподели
Свързани новини