Wishlist
V:RGO x Boro Purvi x Krisko
V:RGO x Boro Purvi x Krisko
Otkachalki
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Kanye West беше видян на митинга на Доналд Тръмп в Бевърли Хилс

Kanye West беше видян на митинга на Доналд Тръмп в Бевърли Хилс

21 Август 2024
Kanye West беше видян на митинга на Доналд Тръмп в Бевърли Хилс

Kanye West и съпругата му Bianca Censori бяха видени на митинг на Доналд Тръмп в Бевърли Хилс този уикенд.

В момента Тръмп води кампания за следващия президент на Съединените щати. Миналата събота (17 август) фенове на републиканския кандидат показаха подкрепата си, като се събраха на табелата на Бевърли Хилс близо до булевард Санта Моника.

Във видео, качено в TikTok, Kanye и съпругата му Bianca Censori са заснети да минават покрай демонстрацията в пикап Tesla Cybertruck.

Човекът, който записва видеото, тръгва към превозното средство, любопитен да види кой е вътре. Когато вижда, че това е Kanye West, той казва: "Това е Kanye!" след което казва прословутия предизборен лозунг на Тръмп от 2016 г. „Да направим Америка отново велика“.

West е дългогодишен поддръжник на Тръмп. Още през 2016 г. преди първата кандидатура на бизнесмена, рапърът беше голям негов защитник. Тогава Kanye беше видян да носи червената шапка MAGA, синоним на първите избори на Тръмп, и често беше сниман с президента.

Когато Тръмп беше избран, те имаха среща в Белия дом, за да говорят за полицията в Чикаго, създаването на по-добра производствена индустрия в САЩ и освобождаването на прословутия основател на бандата "Gangster Disciples" Лари Хувър.

Рапърът се опита да се кандидатира за президент през 2020 г. без особен успех. West по-късно разкри, че планира да се кандидатира отново през 2024 г. и каза, че би искал Тръмп да бъде негов съотборник. През октомври миналата година обаче адвокатът на West каза пред Rolling Stone, че рапърът „не е кандидат за поста през 2024 г.“.

Ye за кратко се дистанцира от Тръмп миналата година, след като бившият президент изглежда обиди бившата съпруга на рапъра - риалити звездата Kim Kardashian. Но той поднови подкрепата си през февруари тази година.

@ali.aam.06 WE SAW KANYE AT THE TRUMP RALLY IN BEVERLY HILLS WHAT THE FUCKK #ye #kanyewest #makeamericagreatagain ♬ original sound - Ali メ𝟶

The Voice – We Love Music!   

kanye west Доналд Тръмп
Сподели
Свързани новини