Wishlist
Alma х Kristian Kostov
Alma х Kristian Kostov
So High
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Beyonce заплаши кампанията на Тръмп със съдебни действия

Beyonce заплаши кампанията на Тръмп със съдебни действия

22 Август 2024
Beyonce заплаши кампанията на Тръмп със съдебни действия

Съобщава се, че Beyonce е заплашила кампанията на Доналд Тръмп със съдебни действия за неоторизирано използване на нейната песен „Freedom“ във видеоклип в социалните медии.

Според доклад на Rolling Stone, с потвърждение от Billboard, звукозаписната компания и издателят на певицата са издали писмо за "прекратяване и отказ" до кампанията на Тръмп, след като говорителят на бившия президент Стивън Чеунг публикува вече изтрито видео в X (бившият Twitter) на Тръмп, който слиза от самолет, докато песента на Beyonce „Freedom“ звучи на фон.

Публикацията на Чеунг беше изтрита след заплахата от правни действия. Beyonce лично е одобрила използването на „Freedom“ от настоящия вицепрезидент на Съединените щати Камала Харис като официален химн за нейната президентска кампания.

Харис направи първата си публична поява на фона на „Freedom“ , след като президентът Джо Байдън обяви, че ще се оттегли от президентските избори през 2024 г. и ще подкрепи Харис да се кандидатира на негово място като кандидат на Демократическата партия.

По-късно тя сподели първия си видеоклип за предизборна кампания, озвучен от „Freedom“. В клипа Харис задава въпроса: „В каква държава искаме да живеем?“ След това тя продължава с думите: „Ние избираме свободата.“

Въпреки че Beyonce не е подкрепила публично Харис за президент, нейното одобрение на „Freedom“ като химн на кампанията на Харис предполага, че тя ще гласува за нея.

The Voice – We Love Music!     

beyonce Доналд Тръмп
Сподели
Свързани новини