Wishlist
Начало / Новини / Rumi, дъщерята на Beyonce, е най-младата изпълнителка в Hot 100

Rumi, дъщерята на Beyonce, е най-младата изпълнителка в Hot 100

10 Април 2024
Rumi, дъщерята на Beyonce, е най-младата изпълнителка в Hot 100

Дъщерята на Beyonce, Rumi, стана най-младата изпълнителка, попаднала в класациите на Billboard Hot 100, благодарение на участието си в „Cowboy Carter“.

Тя се появи в албума в песента „Protector“ – допринасяйки за прочувствената балада. „Мамо, мога ли да чуя приспивната песен, моля?“ се чува да пита в началото на песента, преди Beyoncé да влезе с началния текст.

Парчето дебютира под номер 42 в класациите Hot 100, след издаването на албума миналия месец.

С постижението Rumi надмина рекорда, поставен от по-голямата ѝ сестра Blue Ivy  – която държеше титлата, след като се присъедини към майка си в песента „Brown Skin Girl“, направена за саундтрака на "Lion King: The Gift". Blue Ivy беше на седем години по това време.

В момента титлата на най-младия изпълнител, участвал някога в Hot 100 като цяло, се държи от френския певец Jordy Lemoine, който влезе в класациите през юни 1992 г. с парчето „Dur Dur D’être Bébé! (It’s Tough to Be a Baby)“.

Що се отнася до Beyonce, „Cowboy Carter“ вече постигна безброй постижения, включително това, че Beyonce стана първата чернокожа жена, достигнала номер едно в кънтри класацията на САЩ с „Texas Hold 'Em“, и стана първата чернокожа жена, записала кънтри албум номер едно в американските класации. След издаването му, певицата сподели нов ремикс на „Texas Hold ‘Em’.

Тя също така потвърди, че Stevie Wonder е свирил на хармоника в „Jolene“, а RAYE беше призната за съавтор на една песен от „Cowboy Carter“.

The Voice - We Love Music!      

beyonce класация дъщеря rumi
Сподели
Свързани новини