Wishlist
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Lighter
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Радио The Voice на 17!

Радио The Voice на 17!

17 години We Love Music!

02 Април 2024
Радио The Voice на 17!

Най-обичаната младежка радиостанция – радио The Voice става на 17 години днес, 2 април. Вече 17 години The Voice е едно от най-слушаните радиа за съвременни хитове! Всекидневно радиото прави ексклузивни премиери на български и международни проекти, представя интервюта с най-големите звезди от музикалната сцена.

The Voice стартира в радио ефира на 2 април 2007 година, а днес излъчва в осем български града - София, Пловдив, Карнобат, Поморие и Бургас, Смолян, Кърджали и Момчилград. С най-съвременната техника от водещите производители Neumann, Studer, Orban, Yellowtec и др. радио The Voice е категоричен лидер по качество на звука и перфектна музикална селекция.  Слушайте ни и онлайн на www.thevoice.bg, както и в приложението NOVA PLAY, за да сте първите, които ще чуят най-новите проектинай-интересните и любопитни новини от света на шоубизнеса. Ефирът на The Voice ви „среща“ и с част от участниците в най-гледаните риалити формати в България. Може да ни последвате и във FacebookInstagramViber общносттаVbox7 и YouTube.

Радио The Voice дава възможност на своите слушатели да комуникират директно с водещите чрез съобщение на ефирния ни Viber телефон 0878 545 545. Освен да споделят своите музикални желания, феновете могат да коментират и дневната тема в  Morning Voice с Мари-Никол. В началото на 2024-та година обявихме кастинг за водещи и скоро ще ви запознаем с още едно лице на CHR медията, която непрекъснато повишава своя рейтинг.

рожден ден Радио the voice 17 години we love music
Сподели
Свързани новини