Wishlist
Начало / Новини / Представителят на Гърция за Евровизия 2023 Victor Vernicos със специално интервю за The Voice

Представителят на Гърция за Евровизия 2023 Victor Vernicos със специално интервю за The Voice

Цялото интервю гледай днес от 17:00 по The Voice TV

11 Май 2023
Представителят на Гърция за Евровизия 2023 Victor Vernicos със специално интервю за The Voice

Гръцкият предсатвител на Евровизия 2023 Victor Vernicos, който тази вечер, 11 май, ще се бори да класира страната си за финала на най-престижния песенен конкурс на Стария континент даде специално интервю за радио и телевизия The Voice. Той сподели за началото на своята кариера, както и за проекта "What They Say", който ще изпълни през цял Еврова от сцената в Ливърпул.

"Написах тази песен заради нещо, което беше много важно за мен и заради емоциите породени от него, песента е много искрена и я написах, когато бях на 14, а сега съм на 16. Продължавах да работя, правя музика от 2 години и хората от US, UK и мениджърите започнаха да се интересуват от мен и случващото се беше прекалено много за един 13-14-годишен.", споделя Victor за проекта.

Гръцкият представител на Евровизия 2023 отправи и пожелание към нашите зрители и неговите фенове:

Хора, желая ви всичко най-добро, желая ви никога да не спирате да преследвате това, което обичате да правите и да не ви пука ако някой ви каже, че не можете да направите нещо. Много хора го казваха на мен, но ето ме тук, правя най-доброто с живота си и се надявам музиката ми да ви помага да изразите себе си и никога да не спирате да се борите за любовта.

Цялото интервю може да гледаш в секция предавания "The Voice Backstage" Вторият полуфинал на Евровизия 2023 е тази вече от 22:00 часа (българско време), а представителят на съседна Гърция Victor Vernicos ще излезе на сцената под номер 8.

гърция евровизия 2023 eurovision 2023 victor vernicos
Сподели
Свързани новини