Wishlist
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
For Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Пандемията промени плановете на Adele

Пандемията промени плановете на Adele

23 Април 2020
Пандемията промени плановете на Adele

По всичко изглежда, че няма да има нов албум на Adele тази година. През последните няколко месеца вървяха слухове, че носителката на “Грами” ще издаде четвъртата си музикална колекция до края на 2020 г., но това е все по-малко вероятно заради (познахте!) коронавирусната пандемия.

По време на разговор в Instagram Live между продуцентите Babyface и Teddy Riley, който беше прекъсван от технически проблеми, британската звезда написа: "Хайде де, 2020 г. е - не ни е писано да получим каквото искаме”.

Очакваше се Adele да пусне нов сингъл през лятото, но както много други музикални звезди, сред които Lady Gaga, Sam Smith и Alanis Morissette, и изпълнителката на “Hello” изглежда ще забави издаването на следващия си запис.  

Предвид ограниченията заради епидемията и отменените турнета, фестивали и всякакви други публични събития, които няма да могат да се завърнат тази година, певицата от Лондон не би могла да промотира по подходящ начин новия си албум, така че отлагането би било съвсем логично решение.



Снимка: Instagram 




adele промени пандемията плановете
Сподели
Свързани новини