Wishlist
Jax Jones ft. Ina Wroldsen
Jax Jones ft. Ina Wroldsen
Breathe
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Анджелина Джоли разказва за семейния си живот след развода

Анджелина Джоли разказва за семейния си живот след развода

28 Септември 2023
Анджелина Джоли разказва за семейния си живот след развода

Анджелина Джоли разказва за семейния си живот след развода си с актьора Брад Пит. В ново интервю за Vogue актрисата разкри, че да бъдеш майка е "спасение" от поемането по "много по-тъмен" път в живота.

„Бях на 26, когато станах майка“, каза Джоли в интервюто. „Целият ми живот се промени. Да имам деца ме спаси и ме научи да бъда различна. Те са по-добри от мен, защото всеки иска неговите деца да бъдат по-добри.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Тя се разведе с Брад Пит през 2016 г. след 12 години заедно. Бившата двойка има шест деца: 22-годишният Мадокс, 19-годишният Пакс, 18-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Вивиен и Нокс. Джоли продължи:

„След като преминах през толкова тежки неща, имах нужда от терапевт. Звучи глупаво, но предположих, че панталоните и ботушите ми проектират по-твърдото ми аз. Чувствах се уязвима. Сега се чудя дали въобще знам какъв е стилът ми и разбирам ли всъщност коя съм. Предполагам, че съм в преход като човек. Чувствам се малко отпаднала тези дни. Не се чувствам като себе си от десетилетие."

Тя добави, че е започнала да работи в по-малко във филми преди седем години, приемайки само работа, която не изисква дълги снимки. 

 

vogue Брад Пит Анджелина Джоли
Сподели
Свързани новини