Wishlist
Alan Walker, Daya
Alan Walker, Daya
Heart over Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Rihanna на корицата на Vogue

Rihanna на корицата на Vogue

01 Април 2020
Rihanna на корицата на Vogue

Rihanna краси корицата на новия брой на британския Vogue. Освен уникалните снимки от фотосесията, в интернет се появиха и интересни подробности от интервюто на звездата за списанието. Певицата разкрива, че в плана й за следващите 10 години се вижда като майка на "3-4 деца". Това Rihanna възнамерява да постигне със или без баща в картинката.

Сякаш обществото ме притиска и ме кара да се чувствам, нали знаете, "О, не си разбрала правилно...". Подценяват те като майка, ако няма баща в живота на децата ти. Но всичко, което има значение е щастието - това е единствената здравословна връзка между родител и дете. Единственото нещо, което наистина е необходимо за отглеждането на дете, е любовта", обяснява позицията си певицата.

От интервюто разбираме също, че Rihanna не робува на идеята за баланс между работата и личния живот: “С екипа ми работим, и работим, и работим. И стигаме до момента, в който си казваме "Ок, или отиваме да спим или продължаваме да работим. И после някой каза "Хей, не е ли време за шотове?" и всички пием и вече сме на друга вълна - "Ок, хайде да продължаваме с работата". Всички пием шотове еспресо, после усилваме музиката и продължаваме да се трудим". На този разказ на певицата авторът на интервюто я поглежда притеснено и казва "Възможно ли е да се поддържа винаги такова темпо?", при което Rihanna възкликва в отговор: "О, не! Работя така сега, за да не се налага да го правя в бъдеще.".

Преди дни изпълнителката, която феновете отдавна молят за нов албум, напомни за себе си в музикално отношение - тя партнира на рапъра Partynextdoor за сингъла “Believe It” от новия му албум. Нова музика от нея обаче продължаваме да си чакаме, докато тя е заета да се занимава с модния си и козметичен бизнес.

Междувременно стана ясно, че RiRi обединява сили със своя откривател Jay-Z. Неговата фондация “Shawn Carter Foundation” и нейната “Clara Lionel Foundation” ще дарят по 1 милион долара за борбата с COVID-19.

Общата сума от 2 милиона долара ще бъде в помощ на “нелегални работници, на децата на здравните работници и други служители на първа линия, както и на затворници, възрастни и бездомни жители на Ню Йорк и Лос Анджелис”.

Снимка: Instagram

rihanna корицата vogue
Сподели
Свързани новини