Wishlist
Sunnery James & Ryan Marciano ft. Kes Kross
Sunnery James & Ryan Marciano ft. Kes Kross
Coffee Shop
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ново от Joel Corry и Mabel

Ново от Joel Corry и Mabel

01 Ноември 2021
Ново от Joel Corry и Mabel

Няколко пъти номинираният за награди BRIT DJ/продуцент Joel Corry се завръща с новия сингъл ‘I Wish’ – първата му колаборация с наелектризиращата суперзвезда Mabel.

Появявайки се скоро след свежия нов сингъл на Joel, ‘OUT OUT’ – силна колаборация с  Jax Jones featuring Charli XCX & Saweetie, която прекара последните осем седмици в  UK Top 10 на #6 – и скорошния хит на Mabel, ‘Let Them Know’, ‘I Wish’ улавя двама от най-ярките звезди на новото поколение в най-добрата им форма.

Съдържайки емблематичната топлина на Joel, приятни акорди и дълбоко и заразително усещане, засилени от незабравимите запомнящи се елементи на Mabel, ‘I Wish’ изглежда като зимен денс химн.

“‘I Wish’ е специална песен и заема голямо място в сърцето ми“, казва Joel Corry. “Mabel е суперзвезда, с която винаги съм искал да си колаборирам и съм щастлив, че желанието ми се сбъдна“.

“Joel и аз искаме да работим заедно от наистина дълго време“, продължава Mabel,  “така че се радвам, че момента най-сетне дойде!”

За да съвпадне с издаването на ‘I Wish’, Joel Corry направи изпълнение в Printworks в Лондон, ключов момент в първото му някога британско заглавно турне, което стартира в Абърдийн на 22 октомври и ще завърши в Albert Hall в Манчестър на 27 ноември.

ново joel corry mabel
Сподели
Свързани новини