Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ново от Fly Project - En Vogue

Ново от Fly Project - En Vogue

05 Ноември 2021
Ново от Fly Project - En Vogue

Fly Project издадоха песента и видеото EN VOGUE. Вълнуващи тонове, приятни акорди и секси френски акценти правят тази песен пристрастяваща за слушателя.

Клипът на песента е дело на режисьора Богдан Дарагиу и представя двамата влюбени като шахматисти, с дъската пред тях, които се опитват да направят перфектния ход, този, който ще ги направи победители.

Готина визия и различна от това, което бих си представял за тази песен. Историята е проста и се свежда до избори, до ежедневни решения, които променят нашата история, живот, като шахматна дъска, добре е да помислим преди да направим хода и винаги да се опитваме да предвидим следващия избор на другия играч" - каза Tudor от Fly Project.

Сингълът излезе на 3-ти ноември - роождения ден на Tudor, по повод това той добавя:

„Не мислех да правя нещо специално за празника си, избрах да изпея новата си песен за първи път на рождения ми ден, като подарък, различно послание и усещане за благополучие, което искам да предам в този труден момент, в който пандемията не ни позволява да се срещаме очи в очи на концерти, да купонясваме, да се наслаждаваме. Ако харесвам музиката си, ако тя достига навсякъде, ако радва душите, това е най-красивият подарък, който мога да имам “.

ново project fly vogue
Сподели
Свързани новини