Wishlist
Начало / Новини / Joel Corry се обединява с Icona Pop & Rain Radio в новия сингъл "Desire"

Joel Corry се обединява с Icona Pop & Rain Radio в новия сингъл "Desire"

15 Юли 2023
Joel Corry се обединява с Icona Pop & Rain Radio в новия сингъл "Desire"

 

Многократно номинираният за награда BRIT, диджей/продуцент Joel Corry обедини сили с култовите денс-поп иноватори Icona Pop и пробивния екип и продуцент от Обединеното кралство - Rain Radio, в новия сингъл „Desire“. Песента излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.
Вече се изкачва високо в класациите за сингли в Обединеното кралство заедно с Nathan Dawe & Ella Henderson с химна „0800 HEAVEN“, „Desire“ е най-новият запис на Joel, който продължава да прокарва музиката си във вълнуващи и динамични нови пространства .

След сътрудничество с Billen Ted & Elphi („Do You Want Me Baby?“) и Caity Baser („Dance Around It“), „Desire“ е енергична, танцуваща до изнемогване клубна музика в нейния най-чист вид. Представяне в сетовете на Joel през по-голямата част от годината с възторжено одобрение от феновете си, той си сътрудничи с Icona Pop – току-що от обявяването на новия им албум „Club Romantech“ -  и продуцентското дуо с горещи съвети, Rain Radio, за първият път.

„Толкова съм развълнуван да пусна „Desire“ с Icona Pop и Rain Radio“, казва Jоel. „Това е най-търсенaта песен в моите сетове от месеци и винаги се харесва, където и да го пусна по света.“

„Desire“ се оказва и първият сингъл, издаден от непрекъснато развиващия се нов проект на Joel, „Another Friday Night“. Включващ множество от най-големите му хитови записи от последните пет години, включително „Sorry“, „Lonely“, „Head & Heart“ с MNEK, „BED“ с RAYE и David Guetta, „OUT OUT“ с Jax Jones, Charli XCX & Saweetie и други, „Another Friday Night“ ще продължи да се развива през лятото.

joel corry
Сподели
Свързани новини