Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Nathan Dawe обединява сили с Joel Corry и Ella Henderson в новия сингъл "0800 Heaven"

Nathan Dawe обединява сили с Joel Corry и Ella Henderson в новия сингъл "0800 Heaven"

20 Юни 2023
Nathan Dawe обединява сили с Joel Corry и Ella Henderson в новия сингъл "0800 Heaven"

Номинираният за BRIT DJ/продуцент Nathan Dawe се завръща с нов сингъл „0800 HEAVEN“ – в лятно сътрудничество с Joel Corry и Ella Henderson и излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 
Обединявайки сили с колегите си - денс хитмейкъра и многократно номинирания за награда BRIT - Joel Corry за първи път, както и Ella Henderson за трети път – тя написа и изпя сингъл №3 на Nathan в Обединеното кралство "Lighter" с KSI, преди отново да обедини сили с Nathan за превърналия се в химн за 2022 г. "21 Reasons", с това издание „0800 HEAVEN“ Nathan предлага парче с голяма еуфория за дансинга.

Подкрепен от заразителния припев на Еlla - „0800 HEAVEN“ показва Nathan and Joel в най-добрия им съвместен и универсален начин, като успешна продукция, с ръце във въздуха, показва желанието на Nathan да прокара собствения си звук в нови пространства.

Тийзвано през последните две седмици и показано в последните сетове на Nathan и по време на неговите посещения в Ibiza Rocks, то вече се очертава да се окаже едно от най-очакваните парчета на лятото.

„Толкова съм развълнуван от 0800 HEAVEN“, обяснява Nathan. „Измислих концепцията за тази песен, докато бях на турне миналото лято и съм толкова щастлив, че успях да реализирам идеята с Joel и Ella.“

„0800 HEAVEN“ бележи началото на едно трескаво лятно турне за Nathan, с участия на фестивали като NASS Festival, Bassfest и WE R FSTVL, както и участие в Rocks. Nathan също така ще наблюдава процеса по програмиране в s – ресторанта/бара, който отвори в родния си град Burton миналото лято – и нощен клуб, IKON, в Zante през цялото лято.

joel corry ella henderson nathan dawe
Сподели
Свързани новини