Wishlist
Morandi
Morandi
Angels (Love Is The Answer)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Nathan Dawe и Joel Corry издадоха сингъла "Higher" с участието на SACHA

Nathan Dawe и Joel Corry издадоха сингъла "Higher" с участието на SACHA

23 Август 2024
Nathan Dawe и Joel Corry издадоха сингъла "Higher" с участието на SACHA

Многократно номинираните за награда „BRIT“ диджеи и продуценти Nathan Dawe и Joel Corry обединиха сили с пробивната звезда SACHA в новия сингъл „Higher“ ft. SACHA, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Основен фаворит на феновете в сетовете на дуото на „Ibiza Rocks“ — където Nathan & Joel са в разгара на хитово 13-седмично съвместно редовно участие — „Higher“ е втората официална колаборация на дуото, след като за първи път се обединиха за хита, влязъл в Топ 10 във Великобритания – ‘0800 HEAVEN’, заедно с Ella Henderson, миналото лято.

С участието на вокалите на бързо изгряващата денс изпълнителка SACHA – тя вече си е сътрудничила с артисти като Gryffin и Toby Romeo „Higher“ е чиста клубна еуфория, с Nathan и Joel, съчетаващи накъсани паузи, заразителни евротранс акорди и пулсиращ, завладяващ бас, допринасящ за ефекта на химн.

„Higher“ е третият сингъл на Nathan Dawe за 2024 г. до момента, след хитовете ‘We Ain’t Here For Long’  и  ‘Ten (Get Back Up)’  заедно с MNEK. Това подчертава едно лято, по време на което той има редовно участие в Ibiza Rocks, ръководи седмичните сетове в „IKON“ –  барът и нощен клуб в Занте, който той отвори през юни 2023 г.— и управлява ресторанта „Isobel’s“ в родния си град – Бъртън-он-Трент. Той също така участва в редица фестивали, включително „Sundown“, „Reading & Leeds“ и дори „British Grand Prix“ в Силвърстоун.

Joel Corry също имаше натоварена година до момента, със своето редовно участие в „Ibiza Rocks“, изпълнения на фестивали, включително „Tomorrowland“, „Longitude“ и „Stereo Live“ в Далас, както и „British Grand Prix“ в Силвърстоун и афтърпартито на The 2024 BAFTA. Joel също така издаде серия от ъндърграунд клубни миксове и колаборации заедно с Robin Schulz и PAJANE, както и скорошното му сътрудничество с Jax Jones и Jason Derulo (‘Tonight D.I.Y.A’), след издаването на неговия дебютен албум, влязъл в Топ 5 във Великобритания – “Another Friday Night”, миналата есен.

The Voice – We Love Music!    

higher joel corry nathan dawe
Сподели
Свързани новини