Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Joel Corry издава дебютния си албум - „Another Friday Night“

Joel Corry издава дебютния си албум - „Another Friday Night“

06 Октомври 2023
Joel Corry издава дебютния си албум - „Another Friday Night“

Многократно номинираният за награда BRIT диджей/продуцент Joel Corry обяви издаването на своя дебютен албум, „Another Friday Night“ днес чрез Asylum / Atlantic Records/Орфей Мюзик. 

Колекцията е от най-емблематичните записи на Joel от последните пет години, включително пробивния хит ‘Sorry’, ‘Lonely’, мулти-платинен #1 сингъл в Обединеното кралство ‘Head & Heart’ с MNEK, ‘BED’ с RAYE и David Guetta , „OUT OUT“ с Jax Jones, Charli XCX & Saweetie, както и нови парчета от 2023 г. като ‘Dance Around It’ с Caity Baser и химнът ‘0800 HEAVEN’ с Nathan Dawe & Ella Henderson, „Another Friday Night“ е забележителна поредица от издания, с които Joel се превърна в един от най-големите и въздействащи денс изпълнители в Обединеното кралство.

Предстои да бъде издаден както на винил, така и на CD, както и чрез стрийминг/изтегляне, „Another Friday Night“ също ще включва множество нови парчета, включително „Drinkin“ – химнен нов сингъл с вокали на неподражаемата Rita Ora. „Drinkin“ беше изпълнена на живо за първи път от Joel & Rita в шоуто на Joel в Ibiza Rocks Residency

„Дебютният ми албум „Another Friday Night“ е най-вълнувашият момент в живота ми“, казва Joel Corry. „Всичко, за което съм мечтал и за което съм работил толкова усилено, се събра в този запис. Това беше невероятно пътуване и съм толкова горд, че стигнах до този момент в моята кариера. Искам песните да накарат хората да се чувстват добре и да донесат щастливи дни, а албумът включва любими песни на всички от годините, както и някои наистина вълнуващи нови моменти. Това е най-добрият плейлист на Joel Corry, идеален за “Another Friday Night.“

Преди издаването на 'Another Friday Night' на 6 октомври, Joel също така обяви специално хедлайн шоу в лондонското Ministry Of Sound с 5000 посетители.

joel corry
Сподели
Свързани новини