Wishlist
Начало / Новини / Инфлуенсъри щурмуват Кухнята на Ада тази вечер

Инфлуенсъри щурмуват Кухнята на Ада тази вечер

Звездният отбор ще готви за интернет звезди с над 2 милиона и половина последователи

20 Март 2024
Инфлуенсъри щурмуват Кухнята на Ада тази вечер

Едни от най-популярните инфлуенсъри в България ще прекрачат прага на Кухнята на Ада тази вечер в Hell’s Kitchen - от 20:00 ч. по NOVA. Те ще бъдат гости на ресторанта, а за тях ще готвят златните и отборът, който спечели седмичното предизвикателство. Сред талантите, които ще гостуват на шеф Виктор Ангелов, са попфолк сензацията Десита, популярната влогърка Антоанет Пепе и близначките, добили популярност в ТикТок - Сузи и Рени.

Звездният отбор ще посрещне шеф Ангелов с песен. Това ще донесе добро настроение в кухнята, но над златните дебне опасността един от тях да си тръгне при провал по време на вечерната резервация. Те вече загубиха един от своите - победителката в кулинарно предаване Радка Булман.

Заплахата е реална и за отбора на сините и червените. Вчера жените се сдобиха с три нови попълнения - топ готвачите Михаела, Нинов и Кирил. Как обаче ще се справят тези, които носиха оранжеви престилки - Симона, Чимидова и Стефани?

Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - тази вечер от 20:00 по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

nova инфлуенсъри hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада Сузи и Рени Антоанет Пепе Десита
Сподели
Свързани новини