Wishlist
Начало / Новини / Игралната версия на "Пепеляшка" е поредната "жертва" на пандемията от коронавируса

Игралната версия на "Пепеляшка" е поредната "жертва" на пандемията от коронавируса

18 Март 2020
Игралната версия на "Пепеляшка" е поредната "жертва" на пандемията от коронавируса

Игралната версия на "Пепеляшка" е поредната "жертва" на пандемията от коронавируса. Снимките на продукцията във Великобритания, които започнаха в средата на февруари, бяха преустановени за поне две седмици.

Причината за решението на продуцентите е заповедта на американския президент Доналд Тръмп, който добави и Великобритания към забраната за пътувания, преди това въведена само за страните от Европейския съюз.

Сценарист и продуцент на филмовия мюзикъл е комикът и телевизионен водещ James Corden, който освен това има роля в лентата, а главната героиня Пепеляшка е поверена на музикалната звезда Camila Cabello. В актьорския състав са също Billy Porter, Idina Menzel, Pierce Brosnan, Minnie Driver и Missy Elliott.  

"Пепеляшка" беше една от последните продукции за малкия и големия екран, които продължаваха снимачните си процеси на Острова, въпреки разпространението на коронавируса по света и най-вече в Европа. В понеделник стана ясно, че заради настъпилата ситуация се спират снимките на втория сезон на сериала "Вещерът", а през почивните дни бяха прекратени и тези на новия "Батман" и "Jurassic World: Dominion".

"Пепеляшка" трябваше да излезе по кината през февруари 2021 г.

Снимка: Instagram - @camila_cabello

версия пандемията коронавируса пепеляшка жертва игралната поредната
Сподели
Свързани новини