Wishlist
Начало / Новини / Гаджето на Britney Spears преболедува коронавируса

Гаджето на Britney Spears преболедува коронавируса

25 Декември 2020
Гаджето на Britney Spears преболедува коронавируса

Гаджето на Britney Spears е преболедувал коронавируса. Sam Asghari обяви в социалните мрежи, че наскоро се е заразил с COVID-19. Изкарал го е много леко и вече е здрав. 

"2020 г. беше много откачена за всички нас", написа в дълго послание в Instagram фитнес моделът. "Наскоро дадох положителна проба за Covid-19, имах късмета да разбера преди да имам контакт с близките си (приетели, семейство, половинката). Веднага се самоизолирах и сам се поставих под карантина". 

Asghari увери, че не е заразил Spears, а лекото си "боледуване" и бързото и пълно възстановяване отдаде на здравословния си начин на живот, като добави, че дори докато е бил болен, не е спирал строгия си фитнес режим. 

"Само един ден имах симптоми на лека настинка, това беше на втория ден след като разбрах резултата от теста, но 24 часа по-късно вече бях добре", пише още Sam и добавя, че вече два пъти е дал отрицарелен тест за наличие на вируса. Той обеща и занапред да прави всичко по силите си да вдъхновява последователите си да водят здравословен начин на живот и да се грижат за най-важното нещо - своето здраве и това на близките си. 

През ноември Asghari и поп звездата Britney Spears пътуваха с частен самолет до Хаваите, където празнуваха предварително нейния 39-и рожден ден, който беше на 2-и декември. 

britney spears гаджето преболедува коронавируса
Сподели
Свързани новини