Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears продължава своята борба

Britney Spears продължава своята борба

09 Март 2022
Britney Spears продължава своята борба

Britney Spears обеща да продължи борбата си за справедливост. Тя каза, че хората отговорни за попечителството ѝ лесно са се разминали.

Звездата се освободи от попечитеството си миналата година и вече открито говори за начина по който семейството ѝ се е отнасяло с нея.

Във вече изтрит пост в Instagram, тя пише следното "На всички им се размина!!! Ако някога сте били шокирани за 4 месеца ... ако са заплашвали живота ви...трябва също да сте разстроени...Приключих с това...Искам справедливост и няма да спра, докато не се направи нещо с тези, които ме нараниха...и ДА, аз бях наранена!!!! Това е съобщение към всички, чиито живот е бил под заплаха.... Не сте САМИ!!!!".

Spears също твърди, че е била накарана да работи по 7 дни седмично. "Не бях нищо повече от марионетка за семейството ми, а в същото време според публиката ми аз просто излизах на сцената и правех това, което ми кажат...но беше по-лошо от това, защото хората които обичам приемаха и одобряваха това...Видяното е измама".

Миналия месец, певицата заплаши, че ще съди бившите си мениджъри, след като сподели, че двама служители на мениджърската компания, са се опитвали да я убият. Компанията отрече обвиненията, като казаха, че те са "пълна лъжа, а също така са много обидни, вредни и неприемливи".

Britney смята да издаде и биографична книга, в която да разкрие детайли около кариерата и семейството ѝ.

britney spears продължава своята борба
Сподели
Свързани новини