Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears говори за мемоара си

Britney Spears говори за мемоара си

06 Април 2022
Britney Spears говори за мемоара си

Britney Spears сподели, че писането на мемоара ѝ е "лечебно и терапевтично".

Във вече изтри пост в Instagram, поп-звездата нарече миналото си "тежко".

"В момента пиша книга и всъщност ми се отразява наистина лечебно и терапевтично...също така е тежко е да се връщам към моменти от живота ми...Никога не съм била способна да говоря за тях открито" , пише Britney.

"Представям си, че звучи детински, но бях ужасно млада, когато тези събития ми се случиха...и когато говоря за тях сега...съм убедена, че изглеждат неуместни за повечето и съм наясно за това!"

Spears разкритикува мемоара написан от майка ѝ, Lynne Spears, и по-малката ѝ сестра, Jamie Lynn Spears. По онова време на Britney дори не ѝ е позволявано да кара собствената си кола или да прави каквото и да е сама.

"Не съм човек, който ще повдига неудобни разговори", продължава Spears, "но хайде стига, нека да говорим за това...Защо пиша това? Защото никога не съм чувствала, че някой ме слуша. Вътрешно крещях и каквото и да казвах, не се гледаше сериозно на мен."

За сестра си Jamie Lynn и книгата ѝ  "Things I Should Have Said", Britney пише: "Съжалявам ако обиждам някой с тези истории...но както сестра ми споменава името ми 200 пъти в книгата си...плаче по телевизията...и получава съчувствие от публиката...аз също имам правото да споделя няколко параграфа в Instagram профила ми."

Sam Asghari, годеникът на Britney, коментира под поста: "Ще купя първото копие (от книгата)."

Според Variety, издателите Simon & Schuster са се съгласили да издадат мемоара на певицата. Книгата ще разкрие как Britney се е издигнала на върха, нейната музикална кариера и отношенията ѝ със семейството.



 


britney говори spears мемоара
Сподели
Свързани новини