Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears е бременна!

Britney Spears е бременна!

12 Април 2022
Britney Spears е бременна!

Britney Spears обяви в Instagram, че е бременна с третото си дете.

Поп-иконата разкри, че тя и годеника ѝ Sam Asghari очакват бебе.

"Свалих толкова килограми, за да отида на почивка в Мауи, само за да си ги върна по-късно...помислих си "Боже...какво се случва със стомаха ми ??? Мъжът ми ми каза "Преяла си !!!" Така че реших да си направя тест за бременност...ще имам бебе", написа Spears в описанието на поста си. "4 дни по-късно бях още по-преяла. Бебето расте !!! Ако са две...сигурно ще откача."

После тя сподели предишния си опит с пренаталната депресия и как планува да си седи вкъщи за да избягва папараците.

"Очевидно няма да излизам много, за да не ме снимат папараците, както преди", пише Britney. "Трудно е защото когато бях бременна преди страдах от пренатална депресия...Трябва да кажа, че е ужасно...хората тогава не говореха за това...някои смятаха, че е опасно жената да се оплаква, докато носи дете в себе си...но сега жените говорят ежедневно за това...благодаря на Господ, че вече не се налага да пазим това в тайна."

Певицата завърши поста си с обещание, че ще прави йога всеки ден.

Това е първото дете от годеника ѝ Sam Asghari. Britney има двама сина - Sean Preston и Jayden James от предишния ѝ брак с Kevin Federline.

Миналата година тя поиска от съда да отнеме попечителството от баща ѝ, който против волята ѝ е пречел тя да сключи брак или да роди още деца. През ноември съдът сложи край на 13 годишното попечителство, което позволяваше на бащата на певицата да управлява личния и публичен живот на Spears.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

View this post on Instagram
britney spears бременна
Сподели
Свързани новини