Wishlist
Начало / Новини / Синът на Britney Spears с неочаквано изявление

Синът на Britney Spears с неочаквано изявление

08 Март 2020
Синът на Britney Spears с неочаквано изявление

В експлозивен live Instagram чат, 13-годишния син на Britney Spears - Jayden - съобщи, че майка му вероятно ще се откаже от музиката, а освен това зашлеви "гадния" си дядо. 

Тийнейджърът проговори откровено пред последователите си от дома на своя баща и  бивши съпруг на Britney  в Калифорния. Феновете на певицата отдавна се чудят дали тя има достатъчно контрол върху живота си, особено след като бе приета в рехабилитационна програма миналата година. Между последователите й тръгнаха слухове, че бащата на Britney - Jamie - я държи там насила. В отговор на това, Jayden каза на последователите си, че не е сигурен дали в слуховете има нещо вярно, а думите по отношение на дядо му бяха далеч от ласкателни.

За сметка на това, синът на Britney говори за баща си с много любов, а за новия приятел на майка си каза, че е "много готин пич". Попитан дали певицата ще продължи кариерата си, Jayden отговаря: Всъщност отдавна не съм я виждал да прави музика. Не знам, не съм сигурен. Веднъж я попитах какво става с песните й, а тя ми каза, че може би ще се откаже от кариерата си". 


britney неочаквано spears синът изявление
Сподели
Свързани новини