Wishlist
Начало / Новини / Гледай тайния концерт "The Voice TV - 15 години" в новогодишната нощ по NOVA TV и пълната версия по The Voice

Гледай тайния концерт "The Voice TV - 15 години" в новогодишната нощ по NOVA TV и пълната версия по The Voice

07 Декември 2021
Гледай тайния концерт "The Voice TV - 15 години" в новогодишната нощ по NOVA TV и пълната версия по The Voice

През първите 15 много неща ти се случват за първи път... Първо гадже, първи учебен ден, първа шестица, първата целувка .... А ние от The Voice ще запомним първите ни 15 с най-яките хитове и музикални събития! Тази есен The Voice TV стана на 15 години и направи първия концерт в България, заснет изцяло във виртуална реалност, благодарение на Ten Dots Virtual Production Studio и техните партньори от ImmerseFX.

22 артисти + невероятният балет NOVA и DJ Doncho взеха участие в уникалното събитие! На специалната ни сцена се качиха едни от най-големите и най-обичани изпълнители, които са част от 15-годишната история на музикална телевизия №1 в България - The Voice TV. 


Мега концерта може да гледаш в новогодишната нощ, в първите часове на 2022-ра - от 1:00 часа, в ефира на NOVA TV. 

Но това не е всичко! През новата 2022-ра година ще излъчим ЕКСКЛУЗИВНО удължена версия, пълна с повече музика, повече блясък и мигове с любимите изпълнители и повече страхотни моменти в нашия ефир. Наслади се на над 3 часа хитове и много ефекти на 1 януари от 20:00 часа, на 2 януари от 12:00 часа и на 3 януари от 16:00 часа по The Voice TV. 


Грандиозното събитие събра на една сцена DJ Doncho и балет NOVA, 4Magic, BallaN, Billy Hlapeto x D3MO, Боро Първи, Дивна, DARA, Дара Екимова, Графа, JJ, Криско, Мария Илиева, Михаела Маринова, Михаела Филева, Papi Hans, Pavell & Venci Venc', RDMK, Ruth Koleva, TITA, Torino & Pashata, Victoria и Yoana. Всеки от тях уважи нашия рожден ден и положи огромни усилия, за да представи най-доброто от себе си и да покаже зашеметяваща визия и присъствие в телевизионния ефир през новата година.

Не пропускай едни от топ имената от ефира на The Voice TV, които ще изпълнят най-големите си хитове от покрива на сгради, в космоса и в един извънземен свят, благодарение на виртуалната реалност, която ще ни пренесе в друго измерение - невиждано досега в българския ефир и събиращо за пръв път на едно място толкова много любими и обичани артисти от родната музикална сцена!

Всички интервюта от бекстрейджа на снимките може да гледаш тук.

версия концерт the voice години nova гледай новогодишната нощ пълната тайния
Сподели
Свързани новини