Wishlist
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Lighter
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Радио The Voice на 14 години - с нов водещ, нова музикална опаковка и уебкамера в студиото

Радио The Voice на 14 години - с нов водещ, нова музикална опаковка и уебкамера в студиото

02 Април 2021
Радио The Voice на 14 години - с нов водещ, нова музикална опаковка и уебкамера в студиото

Радио The Voice навършва 14 години със страхотни изненади! От днес любимото радио на младите и активни хора в България представя нов водещ, който ще се присъедини към екипа ни - Дивна. За да сме по-близо до теб, ти даваме възможност да видиш какво се случва в "кухнята на радиото" - чрез уебкамерата, която излъчва на живо от студиото ни. Като модерна и следващо актуалните тенденции, не само в хитовете, но и в радио излъчването - радио The Voice е с нов jingle пакет (музикална опаковка/звукови сигнали), който ще улавяш между любимите си песни. Радиото, което обича музиката и винаги пуска първо най-новите хитове, представя ексклузивни проекти и те среща с любимите ти артисти, празнува своя рожден ден с още по-актуално звучене.

По повод нашия празник раздаваме и най-желаните награди! През месец март нашите слушатели играеха в играта за нашия "Birthday Hit", а днес на живо след 10 часа, в Morning Voice по радио The Voice, ще изтеглим големия победител, който ще спечели най-желаната игрова конзола - PlayStation 5, а трима от вас ще си спечелят ваучери за пазаруване на стойност 50лв. от ShopSector.com - онлайн магазин за оригинални маратонки.

Скоро чаровната и талантлива Дивна ще бъде с теб всяка делнична сутрин от 8 до 12 часа. Освен като наш звезден водещ, тя продължава да работи и по музикалните си продукции. Съвсем скоро Дивна ще представя ексклузивно в нашия ефир нови хитове. Последният ѝ такъв, "Напред", се задържа повече от 3 месеца в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10. В новите си сингли изпълнителката залага на модерно звучене, а какви изненади крие - предстои да разберем.


Любимият и добре познат глас от сутрешния ни ефир - Иво, ще води заедно с Дивна до края на април, а от месец май той ще има собствено предаване в следобедния драйв тайм - от 17 до 20 часа, всеки делничен ден. Съвсем скоро очаквай игра в социалните ни мрежи, свързана с новото предаване на Иво.

Новият jingle пакет (музикална опаковка/звукови сигнали) е изработен от iLaskov Radio Imaging и отговаря на най-новите и най-актуални тенденции в музикалните радиа. С новото звучене на елементите между хитовете ще предложим на слушателите ни още по-качествен и съвременен музикален микс, за да се насладиш напълно на музикалното изживяване, когато слушаш любимото си радио - ефирно, сателитно, кабелно, онлайн или през уебкамерата на сайта ни thevoice.bg

Въпреки ситуацията, нашите водещи продължават да те "срещат" и запознават с най-обичаните и най-новите артисти от българската и световната и музикална сцена чрез онлайн интервюта. Ако си ги изпуснал в ефир може да гледаш отново на thevoice.bg

Бъди с нас във Facebook, Instagram и Viber общността ни, за да научаваш пръв най-интересните и любопитни новини, както и да разбираш преди всички за новите хитове.


Радио The Voice вече на 14 години!
We <3 Music, We <3 You!

нова the voice нов години радио водещ музикална опаковка уебкамера студиото
Сподели
Свързани новини