Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish обеща нова музикална ера и нова прическа

Billie Eilish обеща нова музикална ера и нова прическа

23 Декември 2020
Billie Eilish обеща нова музикална ера и нова прическа

Billie Eilish намекна в социалните мрежи, че ще издаде нов албум. Тя обаче уточни, че ще го направи само ако феновете спрат да се шегуват с косата й. 

"OK, имам да ви кажа нещо смешно" каза звездата с усмивка в Instagram Stories, "Но първо, гледайте си работата. Престанете да се шегувате с мен, Боже! Записвам ви албум. И няма да го пусна ако продължавате да се присмивате на косата ми! Млъкнете!". 

Billie уточни, че думите й също са проява на чувство за хумор и добави, че за новата й музикална ера ще промени емблематичната си прическа с тъмен и лимоново зелен цвят на косата: "Ще го променя след като излезе документалния филм. Това ще е краят на една ера. И ще ви дам нова. Имам да направя няколко съобщения, да издам някои неща. Но както и да е, няма значение. Оставете ме намира. Оставете ме да си поживея още малко с проклетата ми коса, която имам от доста време". 

Тази година Eilish издаде няколко сингъла, сред които песента към следващия филм за Джеймс Бонд "No Time to Die", "My Future" и "Therefore I Am".

Миналата седмица 19-годишната Billie пусна трейлъра на предстоящия документален филм за нея "Billie Eilish: The World's a Little Blurry", чиято премиера е насрочена за февруари 2021 г. в кината и по една от стрийминг платформите. Филмът е режисиран от RJ Cutler и ще разкаже за пътя към славата на певицата, включително за създаването на нейния хитов дебютен албум "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" и спечелването на пет награди "Грами". 

*Снимка: Facebook

нова billie eilish музикална ера обеща прическа
Сподели
Свързани новини