Wishlist
Начало / Новини / Billie Eilish ще пее на музикалните награди BRIT

Billie Eilish ще пее на музикалните награди BRIT

19 Януари 2020
Billie Eilish ще пее на музикалните награди BRIT

Малко след като стана ясно, че ще е избрана да изпълни песента към новия филм за Джеймс Бонд, Billie Eilish се сдоби с още един професионален ангажимент. 

18-годишната поп сензация ще пее на музикалните награди BRIT, които ще се проведат на 18-и февруари в Лондон. Певицата попадна сред първите имена в списъка, който се допълва от Harry Styles, Lewis Capaldi, Mabel и Stormzy. Всички те ще участват и в надпреварата за британските музикални статуетки тази година.

Bad Guy е номинирана за международна изпълнителка.

Певецът от бившата група 1D ще се бори за наградата за соло изпълнител и за албум на годината с "Fine Line".

Capaldi е сред артистите с най-много номинации тази година - той може да спечели статуетка за изпълнител, песен и албум на годината, както и за нов артист.

Stormzy и  Don’t Call Me Up певицата имат по три номинации.

Очакваме да научим скоро още имена на звезди, които ще пеят на шоуто. От Асоциацията на британската фонографска индустрия, която връчва наградите BRIT, по-рано обявиха, че съкращават броя на категориите, които тази година са само 8, за да освободят време за повече музикални изпълнения на церемонията.

Както е известно, Billie ще пее и на наградите "Грами", където е номинирана в цели 6 категории, включително четирите най-важни - за албум, песен и запис на година, както и за най-добър нов изпълнител.




Снимка: Youtube

billie eilish пее brit награди музикалните
Сподели
Свързани новини