Wishlist
Purple Disco Machine, Ásdís
Purple Disco Machine, Ásdís
Beat Of Your Heart
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Виж backstage интервюта от "The Voice TV - 15 години" - secret концерт. Мега шоуто гледай в началото на 2022-ра

Виж backstage интервюта от "The Voice TV - 15 години" - secret концерт. Мега шоуто гледай в началото на 2022-ра

31 Декември 2021
Виж backstage интервюта от "The Voice TV - 15 години" - secret концерт. Мега шоуто гледай в началото на 2022-ра

Виж всички интервюта от backstage-a на тайния концерт "The Voice TV - 15 години" в секция "Предавания" тук. Разбери какви спомени имат някои от най-големите и най-обичани артисти, свързани с нашия ефир и гледай ексклузивни кадри от мега шоуто. Първото събитие, заснето изцяло във виртуална реалност очаквай тази вечер от 01:00 часа в ефира на NOVA. Наслади се и на над 3 часа хитове в пълната версия на концерта по The Voice TV - на 1 януари от 20 часа, на 2 януари от 12 часа и на 3 януари от 16 часа.

Грандиозното събитие събра на една сцена DJ Doncho и балет NOVA, 4Magic, BallaN, Billy Hlapeto x D3MO, Боро Първи, Дивна, DARA, Дара Екимова, Графа, JJ, Криско, Мария Илиева, Михаела Маринова, Михаела Филева, Papi Hans, Pavell & Venci Venc', RDMK, Ruth Koleva, TITA, Torino & Pashata, Victoria и Yoana. Всеки от тях уважи нашия рожден ден и положи огромни усилия, за да представи най-доброто от себе си и да покаже зашеметяваща визия и присъствие в телевизионния ефир през новата година.

Не пропускай едни от топ имената от ефира на The Voice TV, които ще изпълнят най-големите си хитове от покрива на сгради, в космоса и в един извънземен свят, благодарение на виртуалната реалност, която ще ни пренесе в друго измерение - невиждано досега в българския ефир и събиращо за пръв път на едно място толкова много любими и обичани артисти от родната музикална сцена!

Всички интервюта от бекстрейджа може да гледаш тук.

концерт the voice години виж началото шоуто гледай интервюта backstage secret мега 2022-ра
Сподели
Свързани новини