Wishlist
Taylor Swift ft. Post Malone
Taylor Swift ft. Post Malone
Fortnight
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Димитрия Николова-DIMI, новото лице на модерната музика, с ексклузивна премиера на "Още Нещо" по The Voice

Димитрия Николова-DIMI, новото лице на модерната музика, с ексклузивна премиера на "Още Нещо" по The Voice

21 Юли 2020
Димитрия Николова-DIMI, новото лице на модерната музика, с ексклузивна премиера на "Още Нещо" по The Voice

Тя е млада! Тя е гореща! Тя е талантлива и в този случай клишето е вярно. 

17-годишната Димитрия Николова, приела артистичния псевдоним DIMI,  отключва лятото с дръзко поп-латино, продуцирано от кралете на този стил в България - Kings Records. 

„Още нещо“ е заглавието на песента,  която е дебют на DIMI в големия шоу бизнес,  силен старт за музикалната ѝ кариера и причина в социалните мрежи да започнат да я наричат българската Камила Кабейо. И наистина, до момента възпитаничката на Езикова гимназия „Иван Вазов“ - Пловдив, върви по класическите звездни стъпки. Започва да пее от малка, свири на пиано, преминава през международни конкурси и шлифова тембър и възможности при едни от най-добрите музикални педагози: Георги Симеонов JJ и Румяна Иванова.

„Още нещо“ е създадена, за да повдигне настроението и да внесе ритъм за танци в това компромисно лято - разказва Димитрия и добавя с усмивка. - "Донякъде вплетохме черти на моя характер в тази песен: и двете сме енергични, горещи, с импулс и обречени на морето и летните емоции.“ 

„Още нещо“ направи ексклузивна премиера в ефира на музикални медии №1 в България - радио и телевизия The Voice на 20 юли в 11:00, 14:00 и 17:00 часа.


Повече за DIMI:

Посоката на DIMI към латиномузиката не е случайна. Младата изпълнителка изучава в езикова гимназия испански език, който определя като своя голяма страст.  Английският, руският и италианският език също са в обучителния й модул, а самата тя смята, че усетът й към за различни чужди култури и езици е една от силните й черти. 

Младата изпълнителка е одобрена за участие в авторитетния конкурс в Сан Ремо. Административни пречки не я допускат до финалите, тъй като по това време не отговаря на изискванията - над 10 хиляди последователи в Instagram, половината от които да са с италианска националност. 

Въпреки, че не участва в конкурсната програма на Сан Ремо, DIMI пази страхотни приятелства с млади италиански изпълнители, с които се запознава по време на пътуването си в Италия. 

Макар и с успешна, стартова кариера в музиката, Димитрия избира журналистиката и медиите за професионално поприще, към което да се насочи. 

Димитрия Николова-DIMI е най-младият артист на Kings Records, а „Още нещо“ е само заявка за големи хитове и въздействащи текстове, които да очакваме от нея. 

още the voice музика нещо новото ексклузивна премиера димитрия николова-dimi лице модерната
Сподели
Свързани новини