Wishlist
Sam Feldt ft JVKE & Anitta
Sam Feldt ft JVKE & Anitta
Mi Amor
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Галена и Петър с имунитет и рекорд в “Един за друг”

Галена и Петър с имунитет и рекорд в “Един за друг”

Брокерът Светлозар и съпругата му Гергана останаха втори в седмичното класиране

09 Март 2024
Галена и Петър с имунитет и рекорд в “Един за друг”

Веселият фермер Петър и вечно усмихнатата му съпруга Галена завършиха на първо място в седмичното класиране на “Един за друг” с два спечелени залога и рекорден бюджет от 11 000 лв. Веднага след тях се нареди двойката на Светлозар и Гергана. Така за втори пореден път двете влюбени двойки печелят имунитет и осигуряват участието си в най-позитивното любовно риалити и през следващата седмица.

Индивидуалното изпитание за кавалерите във Вилата на любовта ги постави на въртящо се колело, което потапя главите им в пълен с ледено студена вода аквариум при всяко завъртане. В рамките на шест минути, всеки от тях трябваше да отговори на 20 въпроса, свързани с мислите, копнежите и желанията на техните половинки. Само 50% от двойките успяха да спечелят залозите си, а най-добра в сметките излезе фермерската съпруга Галена, която заложи 3600 лв. от семейния бюджет, целейки се директно в сигурния имунитет. На последно място в седмичното класиране останаха ексцентричните Ивайло и Христина, които ще трябва да се борят за задължителна победа в утрешното отборно изпитание, ако искат да избегнат повторна поява на телевизора и потенциална елиминация от надпреварата.

@edin.za.drug.official 😟 Ивайло обеща да се промени и да контролира изблиците си спрямо Ивана, но някои от въпросите го изнервиха до краен предел и той отново изпусна нервите си.​ 😵 Този път нямаме повреден инвентар, но май ще се наложи да ангажираме една щатна цветарница във Вилата на любовта... #edinzadrug #единзадруг #edinzadrug5 #edinzadrug2024 #единзадруг5 #емочолаков #emocholakov #МарияИгнатова #MariaIgnatova #novabg #novatv #edinbezdrugpodcast #edinbezdrug #единбездруг #единбездругподкаст #Дени #Денислава #Denislava #ivaylo #ивайло #ивана #ивайлоиивана ♬ original sound - ЕДИН ЗА ДРУГ

Днешната игра донесе със себе си и редица по цвят и температура емоции. Част от въпросите на Ивана предизвикаха пореден изблик на гняв и ярост в нейния любим Ивайло, докато първият успешен залог за вечно усмихнатите Петя и Дилян се оказа точното лекарство, от което имаха нужда след поредицата от провали през последните няколко седмици.

“Един за друг” продължава и утре, когато 10 двойки ще се изправят една срещу друга в голямото преселение на народите, а една от тях ще напусне Вилата на любовта завинаги. Не пропускайте премиерния епизод на “Един за друг” в неделя вечер от 20:00 само и единствено в ефира на NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

nova любов риалити Един за друг Мария Игнатова Емо Чолаков любовно риалити Галена Петър
Сподели
Свързани новини