Wishlist
Начало / Новини / Любимците Галена и Петър ще се борят за спасение в „Един за друг“

Любимците Галена и Петър ще се борят за спасение в „Един за друг“

Те ще излязат в пряк двубой с “призраците” Ивана и Ивайло и Елизабет и Йордан тази вечер по NOVA

07 Април 2024
Любимците Галена и Петър ще се борят за спасение в „Един за друг“

Фермерът Петър и любимата му Галена, двама от най-позитивните участници в “Един за друг”, ще се борят за своето оцеляване в директен сблъсък с футболиста Ивайло и неговата половинка Ивана и младите юристи Елизабет и Йордан, които приеха ролите на “призраци” във Вилата на Любовта през последните две седмици. Междувременно програмистът Тихомир и магазинерът Румен влязоха в разпалено словесно пререкание, заради обвинение в умишлен саботаж и мръсна игра.

Соловото предизвикателство пред жените ги отведе до ръба на пропастта, давайки им възможност да изпитат своята воля, сила и стратегическо мислене в екстремна игра на гоненица във формата на спортно катерене. Всяка от тях трябваше да излезе в пряк двубой срещу своя съперничка в състезанието и да събере седемте ключа на любовта, минавайки “скално” трасе, осеяно с препятствия капани и мокри изненади.

@edin.za.drug.official 🥺 София направи всичко по силите си, но не успя да грабне победата.​ ​ 😇 Въпреки всичко, тя се справи невероятно и може да бъде горда с представянето си!​ #единзадруг #edinzadrug #edinzadrug5 #edinzadrug2023 #новатв #novatv #edinbezdrug #единбездруг #единбездругподкаст #edinbezdrugpodcast #денислава #denislava #emocholakov #mariaignatova ♬ original sound - ЕДИН ЗА ДРУГ

Победители в стръмната задача излязоха темпераментната Йоана, душата на компанията Михаела, мистериозната Дарина и жената с много лица - Петя. Загубата на вечно усмихната Галена пък означаваше, че тя и любимият ѝ Петър ще попаднат е в дъното на класирането и ще трябва да излязат в пряко съревнование за оцеляване с “духовете” в любовното имение - Ивана, Ивайло, Йордан и Елизабет.

Отпадналата двойка тази вечер ще гостува в официалния подкаст на предаването - “Един без друг” с водещ Денислава Велкова. Той ще бъде наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след като “Един за друг” по NOVA приключи. 

Епизодът на най-романтичното любовно риалити тази вечер ще донесе със себе си още драма, обрати и неочаквани изненади. Не пропускайте “Един за друг” от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

nova любов Един за друг Мария Игнатова Емо Чолаков любовно риалити Галена Петър
Сподели
Свързани новини