Wishlist
Начало / Новини / Galantis представя новия сингъл “8 Days”

Galantis представя новия сингъл “8 Days”

19 Септември 2024
Galantis представя новия сингъл “8 Days”

Международно признатият денс проект Galantis представя новия сингъл “8 Days” – достъпен вече чрез Big Beat Records/Орфей Мюзик. Веднага след премиера на живо в Pacha Ibiza, съвместната песен на Cathy Dennis бележи поредното еуфорично сътрудничество между двама титани за писане на песни/продукция.

Galantis е денс музикален проект на Christian Karlsson (известен още като Bloodshy) и е универсално известен, като един от най-иновативните изпълнители през последното десетилетие, получавайки над 7,3 милиарда световни стриймвания и над 1,9 милиарда гледания на видеоклипове до момента. “8 Days” бележи първото издание след четвъртия студиен албум „Rx“, който озвучи лятото с хита “Lighter” заедно с David Guetta & 5 Seconds of Summer. Сътрудничеството се озова на #1 в класацията на US Dance Radio, създаде невероятен шум сред феновете в социалните медии и натрупа над 70 милиона слушания до момента. Karlsson ексклузивно обсъди вдъхновението на албума (заедно с Michael Clifford от 5 Seconds of Summer) наскоро в Nightline на ABC News, отразявайки своята невероятна 20+ годишна кариера, бъдещето на Galantis и още.

Karlsson е начело на Galantis от 2009 г. преди официално да представи за първи път проекта на „Coachella Valley Music and Arts Festival“ през 2014 г. Кариерата му обхваща музикалните жанрове пънк-рок, хип-хоп и поп – включително като част от аплодираното продуцентско дуо Bloodshy & Avant и част от инди поп групата Miike Snow. Karlsson е писал и продуцирал песни за изпълнители като Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry и има обширна съвместна работа с Britney Spears (включително „Toxic“, която спечели награда „GRAMMY“ за „Най-добър денс запис“, и нейния аплодиран албум от 2007 г. – „Blackout“). Като част от Galantis, той е създавал ремикси за Coldplay, Selena Gomez, Ed Sheeran, Sam Smith и други. Обявен за „върховният продуцент в поп музиката“ от „UPROXX“, „вечно кипящ“ от „Billboard“ и „един от най-влиятелните и необуздани гласове в съвременната музика“ от „GRAMMY.com“, роденият в Швеция изпълнител продължава да се развива и разширява границите на писането на песни в света на денс музиката и отвъд.

Един от най-динамичните и търсени изпълнители на живо в денс музиката, Galantis разпродаде безброй зали по целия свят и развълнува феновете по целия свят. Това лято беше подчертано от третото годишно завръщане в Brooklyn Mirage за две разпродадени шоута на „Midsommar“, високопоставения фестивал в Lollapalooza, US Open Finals Fan Fest и др. 

The Voice – We Love Music!  

galantis 8 days
Сподели
Свързани новини