Wishlist
Alan Walker, Daya
Alan Walker, Daya
Heart over Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Galantis и Hannah Boleyn издадоха песента "Little Bit Yours"

Galantis и Hannah Boleyn издадоха песента "Little Bit Yours"

26 Ноември 2023
Galantis и Hannah Boleyn издадоха песента "Little Bit Yours"

Международно признатата музикална сензация Galantis обедини сили с британската певица и композитор Hannah Boleyn в новото парче „Little Bit Yours“ – вече налично чрез Big Beat Records/Орфей Мюзик.

Създавайки класическо хаус звучене, което споделя енигматичните характеристики на любимия ви денс химн от 90-те години, ефирните,  подобни на Kate Bush вокали на Boleyn (най-скоро чути в сингълa “DNA [Loving You]” с Billy Gilles, влязъл в топ 15 на британската класация) се носят с лекота върху хипнотизиращ хаус груув, което прави “Little Bit Yours” завръщане към ранните европейски денс корени на Galantis.

“Hannah Boleyn е брилянтен автор на песни с глас, който е толкова прекрасен, колкото и завладяващ! Бях изключително развълнуван да си сътруднича с нея за това вечно и класическо, наситено със звучене от 90-те години хаус парче.” – Christian Karlsson (Galantis)

“Удоволствие е да работя с някого, на чиято музика съм истински фен от толкова дълго време. Харесвам начина, по който Christian може да създаде парче, което се усеща забавно и вълнуващо, като същевременно дава достатъчно пространство на вокала да блесне. За мен това е специалното в записи като „Runaway (U & I)“ и „ Heartbreak Anthem“. Изглежда, че Christian е създал същата магия в „Little Bit Yours“. „Little Bit Yours“ казва ‘имам две страни и ако ме искаш, трябва да обичаш и двете’” – Hannah Boleyn

Миналия месец излезе “Dreamteam” с Neon Trees, който продължи да ни въвежда в дългоочакваната ера на четвъртия албум на Galantis, който ще бъде първият дългосвирещ албум след „Church“ от 2020 г. Албумът ще включва и наскоро издадените парчета „Koala“, което беше обявено за „поредния денс хит“ от „American Songwriter“, и „BANG BANG! (My Neurodivergent Anthem)”, който „Rolling Stone“ определи като „оптимистичен, готов за фестивалите хит”. Последният беше ексклузивно представен заедно с откровено изявление на Christian Karlsson, разкриващо диагнозата му СДВХ и невродивергентното му пътуване.

Едни от най-динамичните и търсени изпълнители на живо в света на денс музиката, Galantis са направили безброй разпродадени концерти в цял свят и са радвали феновете си с участия в международни фестивали. Есенното хедлайн турне продължава със спирки в „Salt Shed“ в Чикаго на 24-ти ноември и „Shrine Expo Hall“ в Лос Анджелис на 25-ти ноември. За пълен маршрут на турнето и информация за билети, моля, посетете wearegalantis.com.

Galantis е музикален проект, ръководен от Christian Karlsson (известен още като Bloodshy), Дебютният им албум, получил златен сертификат – „Pharmacy“, оглави класацията за албуми „Billboard Dance“ благодарение на златно сертифицирания сингъл „Peanut Butter Jelly“ и тройно платинения хит „Runaway (U & I)“ – последният от които беше номиниран за награда „GRAMMY“ за „Най-добър денс запис“. Вторият албум – „The Aviary“, от 2017 г. (включващ платинения сингъл „No Money“), дебютира в топ 10 в 23 държави. Третият албум на Galantis – „Church“, от 2020 г., включва оглавилия класациите златно сертифициран сингъл „Faith“ с иконата на кънтри музиката Dolly Parton (и с участието на Mr. Probz), който дебютира на първо място в класацията на „Billboard“ – „Dance/Electronic Chart“, преди бързо да достигне #1 в класацията „Dance/Mix Show Airplay Chart“, където се задържа в продължение на 5 седмици. Междувременно златно сертифицираната колаборация от 2021 г. „Heartbreak Anthem“ с David Guetta и Little Mix се оказа глобална сензация, прекарвайки 10 седмици в класацията „Billboard Global 200“ и 13 последователни седмици в  Топ 10 на британската официална класация. Galantis са събрали общо над 5 милиарда глобални стриймвания и над 1,8 милиарда гледания на видеоклипове до момента.

Karlsson е начело на Galantis от 2009 г. преди официално да представи за първи път проекта на „Coachella Valley Music and Arts Festival“ през 2014 г. Кариерата му обхваща музикалните жанрове пънк-рок, хип-хоп и поп – включително като част от аплодираното продуцентско дуо Bloodshy & Avant и част от инди поп групата Miike Snow. Колаборациите на Karlsson в писането и продуцирането на песни включват изпълнители като Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry и обширна съвместна работа с Britney Spears (включително „Toxic“, която спечели награда „GRAMMY“ за „Най-добър денс запис“ и нейния аплодиран албум от 2007 г. – „Blackout“). Като част от Galantis, той е създавал ремикси за Coldplay, Selena Gomez, Ed Sheeran, Sam Smith и други. Обявен за „върховният продуцент в поп музиката“ от „UPROXX“, „вечно кипящ“ от „Billboard“ и „един от най-влиятелните и необуздани гласове в съвременната музика“ от „GRAMMY.com“, роденият в Швеция изпълнител продължава да се развива и разширява границите на писането на песни в света на денс музиката и отвъд.

 

galantis
Сподели
Свързани новини