Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Galantis, David Guetta и 5 Seconds of Summer обединяват сили за новия сингъл “Lighter”

Galantis, David Guetta и 5 Seconds of Summer обединяват сили за новия сингъл “Lighter”

06 Март 2024
Galantis, David Guetta и 5 Seconds of Summer обединяват сили за новия сингъл “Lighter”

Международно признатата денс музикална сила Galantis, суперзвездата DJ/продуцент David Guetta и мултиплатинената поп-рок група 5 Seconds of Summer обединиха сили за новия сингъл “Lighter”. Извисяващото се сътрудничество (достъпно сега чрез Big Beat Records/Орфей Мюзик) създава невероятен успех сред феновете в социалните медии през изминалата седмица. Сингълът бележи първото ново музикално издание от 5 Seconds of Summer от повече от година и е след рекордните хитове на David Guetta с имена като Kim Petras, Bebe Rexha и други.

“Lighter” бележи още една силна колаборация между Galantis и David Guetta, по-специално след техния златно сертифициран съвместен сингъл “Heartbreak Anthem” с Little Mix, който се оказа глобална сензация, прекарвайки 10 седмици в класацията Billboard Global 200 и 13 последователни седмици в топ 10 в официалната класация на Обединеното кралство.

“Lighter” е специална песен, защото творческият импулс между мен, David и 5SOS се подреди толкова добре – оставихме сътрудничеството да се влее в музикално произведение, което е емоционално и вечно. Michael (Clifford) е такъв меломан, като мен и работата в тясно сътрудничество с него по продуцирането на живи елементи като струнни, китара и барабани беше много вдъхновяваща. И винаги е страхотно да работиш с David, след невероятната реакция, която получихме с „Heartbreak Anthem“, е вълнуващо да издадем още един голям проект заедно.“ – Christian Karlsson (Galantis).


През 2023 г. излезе хитова колекция от сингли и колаборации на Galantis, поставяйки началото на дългоочакваната четвърта албумна ера, която ще отбележи първия дългосвирещ албум след Church от 2020 г. „Lighter“ следва „Dreamteam“ с Neon Trees и „Little Bit Yours“ с Hannah Boleyn, последният от които в момента е №13 в класациите на US Dance radio. Албумът също трябва да включва „Koala“, която беше обявена за „още един денс хит“ от American Songwriter и „BANG BANG! (My Neurodivergent Anthem)“, който Rolling Stone похвали като „оптимистичен хит, готов за изява“ заедно с откровено изявление на Christian Karlsson, разкриващо диагнозата му ADHD и невродивергентното му пътуване.

Един от най-динамичните и търсени изпълнители на живо в денс музиката, Galantis разпродаде безброй зали по целия свят и развълнува феновете по света. Тази година ще отбележи третото годишно завръщане в Brooklyn Mirage за Midsommar на 22 и 23 юни след изпълненията на Miami Music Week в нощен клуб DAER на 23 март и Surfcomber Hotel на 24 март. 

The Voice - We Love Music! 

galantis
Сподели
Свързани новини