Wishlist
Начало / Новини / Galantis представят новия сингъл „One, Two & 3“

Galantis представят новия сингъл „One, Two & 3“

20 Февруари 2024
Galantis представят новия сингъл „One, Two & 3“

Международно признатия денс музикален, успешен проект Galantis представят първото си ново парче за годината, „One, Two & 3“ – достъпно вече чрез Big Beat Records. Сингълът  излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Опирайки се на класическия танцов звук, който съпровожда годините им на формиране, "One, Two & 3" смесва аромати на хаус с френски нюанси и диско звуци, за да достави едно от най-фокусираните върху дансинга парчета на Galantis досега.

„„One Two & 3“ насочва класическата денс енергия, от която са изградени Galantis и продължава да бъде в основата на неговата ДНК... Посвещавам тази мелодия на феновете, които са с мен в това пътуване, аз съм искрено благодарен за тяхната непоколебима подкрепа.“ – Christian Karlsson (Galantis)

През 2023 г. излезе хитова колекция от сингли и колаборации на Galantis, поставяйки началото на дългоочакваната четвърта албумна ера, която отбелязва първия дългосвирещ албум след „Church“ от 2020 г. „One, Two & 3“ следва „Dreamteam“ с Neon Trees и „Yours“ с Hannah Boleyn, последният от които може да се похвали с над 3 милиона стриймвания в световен мащаб, като същевременно продължава да се изкачва в американската денс радио класация. Албумът трябва да включва и песента „Koala“, която беше обявена за „още един денс хит“ от American Songwriter иBANG BANG! (My Neurodivergent Anthem), който Rolling Stone похвали като „оптимистичен проект, готов за успехи“ заедно с откровено изявление на Christian Karlsson, разкриващо диагнозата му ADHD и невродивергентното му пътуване.

Един от най-динамичните и търсени изпълнители на живо в денс музиката, Galantis разпродаде безброй концертни зали по целия свят и развълнува тълпи от световните фестивали. Тази година ще отбележи и третото годишно завръщане в Brooklyn Mirage за Midsommar на 22 и 23 юни, като скоро ще бъдат обявени още дати. 

The Voice - We love music! 

албум galantis нова песен хаус музика
Сподели
Свързани новини