Wishlist
Damian Lazarus ft. The Ancient Moons
Damian Lazarus ft. The Ancient Moons
Sacred Dance Of The Demon (Gorgon City Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Diddy отрече обвиненията за сексуално насилие

Diddy отрече обвиненията за сексуално насилие

07 Декември 2023
Diddy отрече обвиненията за сексуално насилие

Diddy адресира обвиненията в сексуално насилие и ги отрече, казвайки, че е чул достатъчно.

Миналият месец хип-хоп иконата, чието истинско име е Sean Combs, беше обвинен в изнасилване и физическо насилие от бившата си партньорка Cassandra “Cassie” Ventura.

Една седмица по-късно се появиха две нови обвинения от две различни жени. Joi Dickerson-Neal твърди, че Combs я е дрогирал и я е насилил сексуално. Певицата и текстописец Aaron Hall е изнасилил нея и нейна приятелка през 1990 и 1991 г. , като Diddy е проявил насилие дни по-късно.

Вчера Diddy сподели изявление в X/Twitter, с което отрече всички обвинения. 

"Беше ми достатъчно. В последните няколко седмици седях тихо и гледах как хората се опитваха да ме опетнят, да унищожат репутацията ми и наследството ми. Към мен бяха отправени отвратителни обвинения от хора, които търсят лесни пари. Нека да съм напълно ясен: Не съм направил нито едно от тези ужасни неща. Ще се боря за името си, за семейството ми и за истината."

Това не е първият път в който Diddy отрича обвиненията срещу него.

Combs отрече обвиненията на Cassie, казвайки чрез представител, че тя търси как да изкара пари чрез него. Делото беше набързо отменено, след като двамата достигнаха до консенсус. Неговите адвокати също така заявиха, че споразумението не е признание за вина.

diddy
Сподели
Свързани новини