Wishlist
Начало / Новини / Diddy беше награден с наградата "Глобална икона" на MTV VMAs

Diddy беше награден с наградата "Глобална икона" на MTV VMAs

13 Септември 2023
Diddy беше награден с наградата "Глобална икона" на MTV VMAs

Diddy получи наградата "Глобална икона" на тазгодишните награди за музикален клип на MTV, които се проведоха в Prudential Center в Ню Джърси.

Рапърът и продуцентът беше представен на сцената от Mary J. Blige, която отдаде почит на носителя на наградата, преди той да изпълни песни от цялата си кариера.

Сред песните, изпълнени от Diddy, бяха „Bad Boy For Life“, „Mo Money Mo Problems“, „I’ll Be Missing You“ и „Last Night“. Keyshia Cole се присъедини към звездата за последната песен.

След това Diddy взе наградата си от Blige и дъщеря му Chance

„Това е сбъдната мечта за мен“, каза той. „Израснах, гледайки MTV и си мислех: „Човече, иска ми се един ден да мога да бъда там. Започнах като разносвач на вестници на 12 и след това щях да бъда футболист от NFL за Питсбърг Стийлърс. Но си счупих крака и след това изпаднах в депресия.“

Diddy продължи историята си и разказа как е танцувал в клубовете в Ню Йорк, където е бил забелязан и поканен да участва във видеоклипове. Така той се е влюбил в музикалната индустрия. 

Той завърши речта си, като промотира предстоящия си албум и каза: 

„Това е за 30 години. Моля се на Бог всички вие да правите нещо, което обичате в продължение на 30 години последователно. Това наистина е дар от Бог, но не можете да го направите сами.“

diddy
Сподели
Свързани новини