Wishlist
Molella x Gamuel Sori x Minelli
Molella x Gamuel Sori x Minelli
Let's Dance (Volare)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Diddy се извини за видео, в което се вижда как напада бившата си

Diddy се извини за видео, в което се вижда как напада бившата си

21 Май 2024
Diddy се извини за видео, в което се вижда как напада бившата си

Diddy се извини за „непростимото“ си поведение във видео, за което се твърди, че показва как напада бившата си приятелка, изпълнителката Cassie.

Извинението следва кадри, получени и публикувани от CNN в петък (17 март), които изглежда показват как рапърът бие бившата си партньорка и хвърля неидентифициран предмет по нея от близката маса.

Кадрите съвпадат със свидетелските показания, които Cassie даде в съдебно дело, заведено срещу рап магната, в което тя твърди, че Diddy бил изключително пиян и я ударил в лицето по време на техен престой в хотел, след което я последвал в коридора и хвърлил стъклени вази по нея след като тя направила опит да си тръгне. 

Сега Diddy се появи в Instagram, за да публикува видео с извинение днес, в което казва: 

„Толкова е трудно да разсъждаваш върху най-мрачните моменти в живота си, но понякога трябва да го направиш. Бях прецакан – достигнах дъното – но не се оправдавам. Поведението ми в този видеоклип е непростимо. Поемам пълната отговорност за действията си в това видео. Бях отвратен от себе си, когато го направих. Отвратен съм и сега. Потърсих професионална помощ. Бях на терапия и ходех на рехабилитация. Трябваше да помоля Бог за неговата милост и благодат. Съжалявам. Опитавам се да бъда по-добър човек всеки ден. Не моля за прошка. Наистина съжалявам.“

Combs в момента е изправен пред поредица от текущи разследвания относно предполагаем трафик за сексуални цели, сексуално насилие и тормоз. Домовете на рапъра в Маями и Лос Анджелис бяха нападнати през март, изглежда във връзка с обвиненията.

Още през миналия ноември Cassie заведе дело във федералния съд срещу Diddy, обвинявайки го в изнасилване и физическо насилие (според The ​​New York Times). Двамата бяха в романтична връзка между 2007 г. и 2018 г.
Cassie и Diddy уредиха делото си един ден по-късно по взаимно съгласие. 

Седмица след като Cassie заведе делото си срещу Diddy през ноември, излязоха и две нови обвинения от две различни жени, като едното твърди, че Diddy я е упоил и я е насилвал сексуално, а другото твърди, че той и певецът-композитор Арън Хол са се редували да изнасилват ищеца и нейна приятелка през 1990 или 1991 г. 
Няколко седмици по-късно Diddy отрече всички обвинения срещу него. Арън Хол не отговори на обвиненията срещу него.

Продуцентът Родни „Lil Rod“ Джоунс съди Diddy през февруари, твърдейки, че го е нападнал сексуално, като освен това твърди, че Diddy е правил партита, на които са присъствали проститутки и непълнолетни момичета. Той също така твърди, че Diddy го е принуждавал да спи с проститутки. Diddy отговори, като каза, че твърденията на Джоунс са „чиста измислица“. Той отрича да е извършил нарушение.

The Voice – We Love Music!

diddy
Сподели
Свързани новини