Wishlist
Sevdaliza with Pabllo Vittar & Yseult
Sevdaliza with Pabllo Vittar & Yseult
Alibi
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Diddy е изправен пред шест нови дела

Diddy е изправен пред шест нови дела

15 Октомври 2024
Diddy е изправен пред шест нови дела

Sean 'Diddy' Combs е обвинен в нападение над мъже, жени и дете в шест нови дела.

Рапърът е изправен пред куп нови обвинения, включително едно, в което се твърди, че е докосвал 16-годишен хип-хоп изпълнител. 

Обвинителите са част от 100-те предполагаеми жертви, които са в процес на предприемане на съдебни действия срещу Combs след ареста му за трафик на сексуални услуги миналия месец.

Новите граждански дела бяха заведени срещу хип-хоп магната във федералния съд в Ню Йорк в понеделник местно време. Те бяха подадени анонимно, две от жени, идентифицирани като Джейн Доу, и четири от мъже, идентифицирани като Джон Доу.

Един от мъжете, който живее в Северна Каролина, твърди че Diddy му е опипвал гениталиите, когато е бил 16-годишен по време на известните "бели партита" на рапъра през 1998.

Мъжът твърди, че по време на разговор за евентуален пробив в музикалната индустрия Combs внезапно наредил на тогавашния тийнейджър да свали панталоните си. Според делото на мъжа, Combs му обяснил, че това е ритуал чрез който да стане музикална звезда. Мъжът казва, че се е подчинил от страх, като едва по-късно осъзнал, че случилото се е сексуално насилие.

До делото в понеделник Combs беше официално обвинен само в сексуална активност с възрастни.

Адвокатите на Combs засега не са коментирали случая. 

sean combs p diddy
Сподели
Свързани новини