Wishlist
David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray
David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray
Baby Don't Hurt Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Деница Караславова ще представи България на престижния международен конкурс за млади изпълнители „Нова вълна“

Деница Караславова ще представи България на престижния международен конкурс за млади изпълнители „Нова вълна“

26 Април 2021
Деница Караславова ще представи България на престижния международен конкурс за млади изпълнители „Нова вълна“

Деница Караславова е българският глас, който ще ни представи на фестивала „Нова вълна“ в Сочи в периода от 19 до 25 август. Красивата и талантлива певица се класира на полуфиналите в края на миналата седмица (21-22 април), и вече се подготвя за участието си в музикалния форум.

С първия ѝ сингъл „Можеш да ми се обадиш“ Деница дава заявка да се превърне в едно от лицата на българската музикална сцена. Следват още успешени проекти – „Сълзи от олово“ и “Mon Ami“.


През последните две години Деница е част от артистичния състав на мюзикъла на Софийска опера „Клетниците“, превъплътена в ролята на Епонин. Партнира си с Орлин Павлов, Владимир Михайлов, Весела Делчева, Атанас Сребрев и други, а екипа на постановката е възхитен от певческия и артистичния ѝ талант.

Сцената на мащабното музикално събитие „Нова вълна“ е истинско предизвикателство за всеки млад артист. В периода от 19 до 25 август Олимпийския парк в Сочи ще посрещне таланти от цял свят, а в специлните вечери на събитието гостуват световната оперна прима Анна Нетребко,  големите звезди на руската съвременнна музика Филип Киркоров, Ани Лорак, ZIVERT, NILETTO, Дима Билан и други.

Междувременно Деница работи върху нови сингли, рестартира концертните си изяви и участва в уеб сериал.

нова българия представи деница караславова престижния международен конкурс млади изпълнители вълна
Сподели
Свързани новини