Wishlist
David Guetta & OneRepublic
David Guetta & OneRepublic
I Don't Wanna Wait
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / The Khans представиха "Burning Time", в което са включени фолклорни мотиви в изпълнение на "Булгарина"

The Khans представиха "Burning Time", в което са включени фолклорни мотиви в изпълнение на "Булгарина"

28 Май 2020
The Khans представиха "Burning Time", в което са включени фолклорни мотиви в изпълнение на "Булгарина"

Само няколко месеца след като представиха дебютния си сингъл ,,Freedom’’, талантливите момчета от The KHANS представят новия си проект ,,Burning Time‘‘Клипът към песента е заснет в Лондон, като към проекта се включват гласовитата Кристина Дончева и концертмайсторът на Лисабонската филхармония. 

Композиторът Петър Алексиев и саунд дизайнерът Атанас Борисов не изневeряват на емблематичния си стил и отново преплитат класическа оркестрация, български фолклор и клубно звучене, като създават изцяло ново течение. Песента е с вокалите на младата и талантлива Кристина Дончева, която предизвика фурор в новия сезон на музикално риалити в България, а фолклорните мотиви са изпяти от „Булгарина“ (Любомира Павлова, Деница Стойкова, Радостина Николова). В проекта участва и Красимир Джамбазов - KRASSIE D, бивша първа цигулка на Португалия и концертмайстор на Лисабонската филхармония. 

Текстът на ,,Burning Time’’ е дело на Йоана Мирчева и разказва за изгарящата нужда да живеем в и за момента. Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо, който ни отвежда към надпреварата с времето в мегаполиса Лондон. 

С втория си сингъл, The KHANS продължават да се открояват като едно от най-интересните нови присъствия на музикалната сцена, а всичко което предстои от тях обещава на бъде неочаквано и вълнуващо. 

Проектът ще влезе като ново предложение в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 следващия петък, 5 юни.


the time което изпълнение khans представиха burning включени фолклорни мотиви булгарина
Сподели
Свързани новини