Wishlist
Начало / Новини / Виктория представи "imaginary friend". Първата песен от последния ѝ албум и потенциално предложение за Евровизия

Виктория представи "imaginary friend". Първата песен от последния ѝ албум и потенциално предложение за Евровизия

14 Февруари 2021
Виктория представи "imaginary friend". Първата песен от последния ѝ албум и потенциално предложение за Евровизия

“Imaginary friend” е първата песен от албума на Виктория “a little dramatic”, която певицата представя, и това не е случайно. Българският претендент за победа на Евровизия 2021 споделя, че това е една от композициите, в които има ключова роля в творческия процес и наистина е добро въведение в атмосферата на албума. Изборът на дата за премиерата - 14 февруари, също е знаков. “Imaginary Friend” е една нетипична любовна история за несподелените, макар и много силни чувства.

Виктория разказва за “Imaginary Friend”: Всеки е имал поне една такава история в живота си. Да обичаш някого истински невинаги води до щастлив финал. Понякога чувствата са несподелени и просто трябва да приемеш това и да продължиш напред. Песните в “a little dramatic” много се допълват като истории и когато представим всички, съм сигурна, че хората ще успеят да наредят пъзела.”


Авторите на музиката и текста на “Imaginary Friend” са Виктория и шведските композитори и текстописци Корнелия Виболс и Ирма Вадштрьом, а продукцията е дело на Корнелия и Оливър Бьорквал. Песента е написана по време на музикална сесия на Българското Черноморие през 2019 година.

Премиерата на следващата потенциална песен на Виктория за Евровизия 2021 ще бъде в понеделник, 15-и февруари, от 20:00 часа. Песента е озаглавена “Dive Into Unknown” и ще може да се чуе и види за първи път на eurovision.icard.com, както и в официалния YouTube канал на Виктория.

След обявяването на всички песни ще стартира и специално създадена платформа, в която музикалните фенове от цял свят ще могат да се включат в процеса по избор на песента на България за Евровизия.

Конкурсът за песен Евровизия 2021 ще се излъчи на 18-и, 20-и и 22-ри май от 22:00 часа по БНТ 1.  Българската песен ще прозвучи във втория полуфинал на 20-и май.

последния албум евровизия песен виктория представи първата предложение imaginary friend потенциално
Сподели
Свързани новини