Wishlist
Начало / Новини / Деница Караславова представи третия си сингъл "Mon Ami" в ефира на радио и телевизия The Voice

Деница Караславова представи третия си сингъл "Mon Ami" в ефира на радио и телевизия The Voice

05 Юни 2020
Деница Караславова представи третия си сингъл "Mon Ami" в ефира на радио и телевизия The Voice

„Mon Ami“ е името на третия сингъл на Деница Караславова. В Деня на детето чаровната певица и продуцентите ѝ от Монте Мюзик представиха на феновете дългоочакваното парче в интернет и в ефира на радио и телевизия The Voice. Песента е по музика на Владимир Ампов – Графа, Веселин Ценов – Algoriddim и Константин Ангелов. По текста съвместно работят NDOE и Графа, а аранжимента правят Algoriddim и Константин Ангелов. 


Във видеото „Mon Ami“, режисирано от Никола Атанасов, Деница си партнира с танцьора Димитър Георгиев – Jimmy. Двамата разказват историята на недоизказаната любов, на скритите между приятели чувства и на винаги търсещите погледи. 

Деница Караславова придобива популярност с участието си в музикално риалити предаване. Скоро след това, тя става част от лейбъла Монте Мюзик, а дебютният и сингъл "Може да ми се обадиш" достигна върхови позиции в българските музикални класации. Последвалата втора песен "Сълзи от олово" отново печели положителни реакции от феновете на талантливата Деница. Веднага след излизането на последния ѝ сингъл и видео "Mon Ami" Деница даде специално интервю за The Voice, което може да гледаш тук.

сингъл the voice телевизия представи радио деница караславова ефира третия mon ami
Сподели
Свързани новини