Wishlist
Начало / Новини / "Roses (Imanbek Remix)" на SAINt JHN е официалният хит №1 за 2020-та година на радио и телевизия The Voice

"Roses (Imanbek Remix)" на SAINt JHN е официалният хит №1 за 2020-та година на радио и телевизия The Voice

25 Декември 2020
"Roses (Imanbek Remix)" на SAINt JHN е официалният хит №1 за 2020-та година на радио и телевизия The Voice

Над 6-часово преброяване на хитовете в една от най-предизвикателните години приключи. Официалният хит №1 в ефира на музикални медии №1 в България - радио и телевизия The Voice е .... "Roses (Imanbek Remix)" от SAINt JHN. Проектът бе излъчен за пръв път в нашата страна именно в ефира на The Voice в началото на месец ноември 2019-та година и все още продължаваме да му се наслаждаваме. В рамките на тази календарна година "Roses" натрупа повече от 4062 излъчвания - 2315 по радиото и над 1747 по телевизията. Освен в България и в нашия ефир, песента е глобален хит с над 1 милиард стрийма в една от най-извесните платформи за легално слушане на музика, а в платформата за търсене на музикални произведения - Shazam е октриван повече от 21 663 851 пъти. 


Втората позиция или сребърният медал в годишните класации на The Voice заемат Topic и A7S с хита "Breaking Me". Него сме слушали над 1888 пъти по радиото и повече от 1414 пъти по телевизията. Екипът ни успя да направи ексклузивно интервю с Topic през месец юни, тази година, за да ни разкаже повече за неговите прокти, предстоящи изпълнения и всякакви любипотни подрбности около един от най-илзъчваните артисти в нашия ефир за 2020-та. Интервюто може да видиш тук. Topic открихме и под №41 с хита "Why Do You Lie To Me" отново с A7S и участието на Lil Baby.


Бронзвият медал или трето място в TV Top100 of 2020 и Radio Top120 of 2020 отива при хит, който излезе по време на първия световен локдаун, причинен от коронавируса, и по традиция бе излъчен първо в ефира на The Voice за територията на България. Това са Dynoro и Fumaratto с "Me Provocas" - тотален хит, който не спря да повдига настроението ни през цялата година и който със сигурност щеше да разбива клубовете и концеритете по цял свят, ако не беше COVID-19. "Me Provocas" е излъчен повече от 1836 пъти по радиото и над 1323 пъти по телевизията през 2020-та година.


Под номер 4 откриваме най-излъчваният български хит за тази година. Това са Billy Hlapeto x D3MO и техните "Бели Нощи". Ексклузивната му премиера беше преди точно година в ефира на радио и телевизия The Voice. Момчетата направиха невероятен проект, който се задържа 27 седмици в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10 и след излъчването му при нас всички медии в България го завъртяха, което му донесе и няколко седмици под №1 в класацията на Профон за най-въртяни песни в българския ефир. В The Voice песесента натрупа повече от 2358 излъчвания - 1044 от тях в телевизията и 1314 в радиото.


Изпращаме една много успешна година в музикален план, но в същото време и много трудна заради световната пандемия от COVID-19. Но както и досега, музиката винаги е събирала хората, създава приятно настроение и ни забавлява по един специален и уникален начин. 

Пълната подредба на годишните класаци:
The Voice TV TOP100 of 2020
може да видиш тук.
The Voice Radio TOP120 of 2020 може да видиш тук.


Екипът на радио и телевизия The Voice ви пожелава весело посрещане на новата 2021-ва година! Нека тя бъде по-успешна, по-щастлива и по-здрава за всички нас!
Весели празници!

the voice хит телевизия радио imanbek година 2020-та roses remix saint jhn официалният
Сподели
Свързани новини