Wishlist
Начало / Новини / DENI ни отвежда на „Rodeo” с новия си проект

DENI ни отвежда на „Rodeo” с новия си проект

Очаквай много скоро още изненади от нас и популярният инфлуенсър и изпълнител

20 Април 2024
DENI ни отвежда на „Rodeo” с новия си проект

Един от най-популярните инфлуенсъри в България и изпълнител DENI представи нов проект и видео към него на 20 април. Закачливата песен е със заглавие „Родео“, а в режисурата на видеото за пореден път се включва и самият DENI. В неговата компания по видеото работят още Били Жеков и Кристина Славчева. Текст, музика, аранжимент и запис са дело на Димитър Лефтеров, който стои зад редица големи хитове и на други изпълнители. Микс и мастерингът са от Bate Pesho. Хореографията към „Родео“ е от Пебълс Славчева, а красивите танцьорки са Кристина Славчева, Наталия Зоубева, Милена Милотинова, Алика Гаврилова и Калина Спасова. Гримът е на Адриан.

На 25 април DENI ще бъде специален гост и ко-водещ на Мари-Никол в сутрешното шоу Morning Voice по радио The Voice, където ще си представи песента и ще разкаже много интересни факти от работата по проекта. Ден по-късно ще излъчим интервю с него и в ефира на The Voice TV. 17-тото издание на BG Voice Top10най-престижната класация за българска музика също ще бъде по-специално следващата седмица. Тогава ще добавим „Родео“ като ново предложение, а подредбата на най-харесваните 10 български хита ще направят Мари-Никол и DENI.

Припомняме, че от началото на април The Voice в партньорство с DENI и EON от Vivacom стартирахме нова рубрика в ефира на най-гледаната музикална телевизия. Your Voice с DENI се излъчва всеки делничен ден, на четни часове, между 08 и 18 часа, в хх:45 и представя забавни анкети с феновете на The Voice и DENI.

Популярният инфлуенсър и изпълнител пусна и giveaway под клипа в YouTube, от който феновете могат да си спечелят подписана шапка „РОДЕО“. Съвсем скоро и в сайта на радио и телевизия The Voice – We Love Music ( www.thevoice.bg ) ще обявим игра, от която може да си спечелиш готин мърч от нас и DENI.

изпълнител rodeo deni инфлуенсър new4u Дени Родео
Сподели
Свързани новини