Wishlist
Начало / Новини / Pavel Kolev & Icaka: Никога не се чувстваме подготвени за нищо

Pavel Kolev & Icaka: Никога не се чувстваме подготвени за нищо

„В Арената ще дадем повече experience на хората, които са там.“

20 Август 2024
Pavel Kolev & Icaka: Никога не се чувстваме подготвени за нищо

Днес ви срещаме с момчетата, които пренесоха телевизионните формати в интернет пространството. Добре познатите на стотици хиляди потребители на социалните мрежи – Павел Колев и Христо Стефанов, по-известни като Pavel Kolev & Icaka, вече за трета поредна година продуцират все по-успешното и по-мащабно шоу – Къщата на Инфлуенсърите. С постоянство, упоритост и много труд надградиха положените в първи сезон основи, за да стигнат до момента, в който ще предложат на зрителите един зрелищен финал на живо в Арена София.

Pavel Kolev & Icaka разказаха за пътя си като продуценти, за тежката организация и работата около проекта, който пожъна огромен успех. Сами споделиха, че не спират да надграждат и да вдигат нивото на продуцията с всеки следващ сеззон, поучавайки се от грешките в предходния и взимайки под внимание обратната връзка, която получават от последователите и зрителите на формата.

Тази година кастът е още по-разнообразен. Освен инфлуенсъри има и лица непознати на широката аудитория. Участниците са колоритни, стратегически настроени и жадни за победа.  В сезон 3 те са разделени на два отбора „Инфлуенсъри“ и „Простолюдие“, което видимо не се хареса на част от тях. Още със старта на новия сезон героите показаха своите пристрастия едни към други и сформираха ярко изразени коалиции. Павката и Ицака загатнаха, че предстоят много обрати, но какви ли точно ще са те, предстои да разберем в идните седмици.

Освен коалициите обаче, виждаме и желание у  участниците за индивидуални мисии, които те изпълняват в замяна на лични облаги. На въпроса кой печели формата, Павел и Христо отговарят: „Моника печели.“

Дали това е така и ще има ли върнати в играта отпаднали вече участници, предстои да разберем. Това, което стана ясно обаче е, че ще има много изненади в предстоящите епизоди, а също и на самия финал, където в битка за 25 хиляди лева тази година ще се впуснат повече от 4-ма души.

Още любопитни неща можете да чуете в най-новия епизод на The Voice Cast, а ако останете докрая на епизода ще разберете как можете да си спечелите BOXY – кутията с преживявания на Къщата на Инфлуенсърите, а с малко повече късмет може да бъдете един от 100 души, който ще грабне златен билет за финала в Арена София.

The Voice – We Love Music!   

финал награда риалити инфлуенсъри pavel kolev & icaka
Сподели
Свързани новини