Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears твърди, че не е имало справедливост въпреки, че е спечелила делото срещу баща си

Britney Spears твърди, че не е имало справедливост въпреки, че е спечелила делото срещу баща си

30 Април 2024
Britney Spears твърди, че не е имало справедливост въпреки, че е спечелила делото срещу баща си

Britney Spears заяви, че „няма справедливост“, след като беше оставена да плати сметката от 2 милиона долара за съдебни такси след битката ѝ за консерваторство.

Съдия постанови, че Spears трябва да бъде накарана да плати съдебните разноски на отчуждения ѝ баща, Jamie Spears, като разходите възлизат на еквивалента на £1,6 милиона.

В периодът между 2008 г. и 2021 г., поп звездата беше под строгия надзор на баща си и решението на съдията сложи край на дългогодишния спор. Певицата обаче остана разочарована от решението и отиде в Instagram, за да сподели мнението си.

В неделя Britney написа:

„Семейството ми ме нарани!!! Справедливост не е имало и май никога няма да има!!! Начинът, по който бях възпитаванa, винаги ме учеше на формирането на правилно и грешно, но точно тези двама души, които ме възпитаваха с този метод, ме нараниха!!! Имам късмет, че съм тук!!! Смешно е, тъй като до този ден не съм им го казала в лицето!!! Изпращам съобщения чрез Instagram, но честно казано вярвам, че няма да е толкова безопасно, ако някога се срещнем лице в лице така!!!” добави тя, пояснявайки, че не е говорила с родителите си на живо след случая. Детето в мен знае, че ще бъдат унищожени и това е общо взето!!! Липсва ми домът ми в Луизиана и бих искал да мога да го посетя, но те взеха всичко!!!”

Публикацията по-късно беше премахната от Instagram страницата на Spears.

Певицата на „Toxic“ многократно е обвинявала членовете на семейството си в неправомерни действия по време на нейното консерваторство, което продължи 13 години и в крайна сметка беше прекратено през ноември 2021 г., след широко разпространеното движение #FreeBritney (Свобода за Бритни).

The Voice - We Love Music!          

попечителство баща britney spears jamie spears съдебно дело
Сподели
Свързани новини