Wishlist
Начало / Новини / DARA празнува рожден ден с предизвикателен проект “Mamacita”

DARA празнува рожден ден с предизвикателен проект “Mamacita”

09 Септември 2020
DARA празнува рожден ден с предизвикателен проект “Mamacita”

Идеята “MAMACITA“ да се появи точно на 22-рия й рожден ден си е нейна – Това е моят подарък за феновете точно днес. Музиката е най-големият ми празник.“, казва DARA. В новия си проект хитовата изпълнителка смело представя както един свой друг поглед за музиката, така и още по-пораснала версия на себе си.

DARA създава “MAMACITA“ заедно с музикалния продуцент и неин близък приятел – Константин Бешков – Kay Be. Двамата записват и испанска версия на парчето, която ще търси реализация извън България. 


За видеото DARA и екипът на “Вирджиния Рекърдс“ се доверяват на режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков. В него DARA играе нова и различна роля, преминава през рождения си ден, за да тръгне променена от мястото, където е била, към нещо ново.

“Обичам трап музиката и свободата да творя. Благодарна съм за всички възможности, които имам да правя онова, което искам“, споделя DARA.

“MAMACITA“ излиза след супер успешния сингъл на DARA - “Ай Ай”, който се превърна в най-излъчваното парче в българския ефир през последните 5 седмици и постигна огромни успехи в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10.

Екипът на радио и телевизия The Voice ѝ пожелава здраве, хиляди слушания на песните ѝ, много покорени музикални върхове и все такава енергия за постигане на мечти! 

проект ден dara рожден празнува mamacita предизвикателен
Сподели
Свързани новини