Wishlist
David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray
David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray
Baby Don't Hurt Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Как отпразнува рождения си ден Lil Nas X под карантина

Как отпразнува рождения си ден Lil Nas X под карантина

10 Април 2020
Как отпразнува рождения си ден Lil Nas X под карантина

Ако и на вас ви се е наложило или пък ви предстои да празнувате рождения си ден под карантина у дома, ето ви един пример как се случват нещата при известните.

Рап сензацията на 2019-а Lil Nas X показа в Instagram как е празнувал 21-ия си рожден ден, който беше на 9-и април.

Рапърът публикува видео, в което е в компанията на своя добър приятел Elmo от “Улица Сезам”. На масата пред него има филия хляб, а в средата гори една кибритена клечка. Lil Nas духва пламъка, след което взима нож и вилица, отрязва си едно парче от “тортата” и го споделя с плюшения Elmo. Смешната сцена се разиграва на фона на парчето на Doja Cat "Say So".

Час след първото видео се появи и второ, в което носителят на две награди “Грами” показва равносметката след дивото “карантинно парти” - двамата с Elmo лежат на пода, осветени от диско светлини, докато в стаята звучи клубна музика.

Социално изолираният рожден ден на Lil Nas X се случва дни, след като той отбеляза годишнината на ремикса на "Old Town Road" с участието на Billy Ray Cyrus, който се превърна в един от най-големите хитове на миналата година и счупи рекорда за най-много седмици на върха на американската класация за сингли.



Снимка: Instagram




lil nas как отпразнува ден под рождения карантина
Сподели
Свързани новини